Primele declarații după transferul lui Sânmărtean la Pandurii

158

Lucian Sânmărtean și-a găsit echipă. Mijlocașul de 36 de ani a revenit în Liga 1, după aventura din Arabia Saudită. Un an de zile va îmbrăca Sânmărtean tricoul gorjenilor. După ce a semnat contractul, Sânmărtean a publicat pe pagina sa de Facebook un mesaj în care se declară fericit că va evolua la Pandurii Târgu Jiu. ”După câteva negocieri, s-a perfectat transferul meu la Pandurii Târgu Jiu. Faptul că voi face parte, timp de un an, dintr-o echipă precum Pandurii nu poate decât să mă bucure. Sper să am evoluții bune și să ajut echipa cât mai mult. Mulțumesc din suflet familiei pentru sprijin și domnului Narcis Răducan”, a scris Sânmărtean pe pagina sa de facebook.

Preşedintele Narcis Răducan a declarat că prin transferul lui Sânmărtean s-a reuşit aducerea unuia dintre cei mai tehnici jucători ai ultimului deceniu din Liga 1: „Sunt sigur că Lucian îl va ajuta pe Petre Grigoraş să şi pună în practică filozofia sa ofensivă de fotbal! Am reuşit să aducem unul dintre cei mai tehnici jucători ai ultimului deceniu din Liga 1, un jucător la care şi el şi eu ţinem foarte mult. Îi urez bun venit lui Lucian şi aştept cu nerăbdare să-l văd jucând pe noul stadion.”

Sânmărtean s-a remarcat în ultimii ani şi la echipa naţională unde are peste 30 de prezenţe la tineret şi seniori şi 28 de goluri marcate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here