Primarul Vlăduleanu pregăteşte o mie de cărţi pentru campanie

332

Picture 027Primarul din Bâlteni este hotărât ca şi în campania electorală de anul viitor să meargă pe aceeaşi strategie ca şi în 2008: o carte în care să-şi declare obiectivele, realizările şi planurile de viitor. Astfel, Vasile Vlăduleanu spune că va tipări o mie de cărţi din buzunarul propriu şi le va împărţi cetăţenilor.

Vasile Vlăduleanu, primarul comunei Bâlteni, le-a spus ziariştilor, în cadrul conferinţei de presă din 20 octombrie că pentru campania din 2008, când candida pentru cel de-al doilea mandat de primar, a cheltuit 35 milioane de lei vechi pentru editarea unei cărţi. Pentru că această strategie electorală a dat rezultat în 2008, Vlăduleanu va proceda la fel şi înainte de alegerile din 2012. „Eu nu am mers din poartă în poartă şi nici nu voi merge vreodată. Mi-am făcut o carte care este scrisă de mine şi am pus pe prima pagină obiectivul şi pe parte dreaptă realizările. Am tipărit o mie de exemplare, din bugetul personal şi le-am dat la fiecare om în parte, arătându-le care sunt realizările mele, ce am făcut şi ce mai am de făcut. Am făcut o mie de cărţi, care m-au costat 35 de milioane. Anul viitor, dacă îmi ajută Dumnezeu, o să dublez această carte. Şi voi spune: atât am reuşit eu. Mă doreşti, merg în continuare. Nu mă doreşti, asta e”, a explicat Vasile Vlăduleanu, primarul comunei Bâlteni.

Cărticică de grosime dublă

Deocamdată edilul nu ştie care vor fi costurile tirajului de o mie de exemplare pentru campania electorală din 2012, dar este sigur de conţinutul cărţii. „Cărticica va fi dublă ca şi grosime, dacă numai anul trecut am 16 proiecte realizate, în an de criză. Deci, sigur cărticica va fi mai groasă. Voi tipări tot o mie de bucăţi, pentru că nu pot să fac 6.500 de cărţi, câţi cetăţeni avem. Va fi una pentru fiecare casă. Am 2.500 de proprietăţi, case, şi mai am zona blocurilor şi colonia. Deci îmi ajung cele 1.000 de cărţi”. Vlăduleanu a mai spus că are nenumărate proiecte, majoritatea realizate, dar şi multe în curs de finalizare. Astfel, edilul nu vrea să lase nimic neterminat, de aceea îşi doreşte să câştige al treilea mandat de primar al comunei Bâlteni.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here