Primarul Troacă a votat alături de proxenetul Bejinaru şi de Casian Muja

171

Primarul suspendat din Padeş, Mihăiţă Troacă, şi-a exercitat duminică dreptul de vot în arestul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj. Nu a fost singurul, alţi şapte colegi de arest au făcut acelaşi lucru, unul dintre aceştia fiind chiar proxenetul de UMC Roşiuţa, Aristică Bejinaru iar altul Casian Muja Bejat. Cei trei au votat extrem de relaxaţi, doar una dintre persoanele aflate în arest nu a făcut asta. Ultima persoană privată de libertate a fost adusă în arest sâmbătă noaptea, motiv pentru care nu a mai solicitat urna mobilă. Arestatul credea că votează, probabil, duminică, în libertate.
Troacă se află de mai bine de o lună şi jumătate în arest fiind trimis în judecată pentru evaziune fiscală în formă continuată, el beneficiind de o recentă prelungire a perioadei petrecute la beci. Acesta a primit, iniţial, 30 de zile, iar recent, încă 30.
Aritică Bejinaru se află în arest pentru proxenetism, şi acesta fiind de două luni în arestul IPJ Gorj. Alături de el se află şi Casian Muja-Bejat, acesta fiind acuzat de trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here