Primarul Rotaru: “PSD-ul îl susţine pe Briceag, fiul contabilei din Primăria Bălăneşti”

290

Picture 010Primarul în exerciţiu al Primăriei Bălăneşti, Radu Rotaru, şi-a anunţat ieri intenţia de a candida pentru un nou mandat de edil al localităţii, tot din partea PDL. Rotaru a menţionat că este optimist în privinţa reuşitei sale deoarece USL-ul din comună susţine pe poziţia de contracandidat al său pe un tânăr social-democrat, care este fiul contabilei de la primărie.

Rotaru menţionează că Laurenţiu Briceag nu ar fi apreciat de localnici deoarece nu are doar mama angajată în instituţia publică ci şi sora sa este salariată, fapt care nu ar da bine la electorat.

Rotaru cataloghează drept greşită alegerea PSD-ului de a-l susţine pentru scaunul de primar pe tânărul Laurenţiu Briceag. De altfel, poate are dreptate, asta deoarece liberalul Călin Simionescu care nu poate candida deoarece localitatea i-a fost oferită pe protocol social-democraţilor a pierdut în 2008 la 18 voturi de actualul primar. “Roşu nu va mai candida, PSD-ul a stabilit să candideze altcineva de la tineret. Briceag Laurenţiu, a candidat ca independent în momentul de faţă este membru PSD.(..)Nu îmi e teamă de Briceag el este fiul contabilei de la primărie şi mai are şi sora angajată acolo. Din acest motiv cetăţenii nu prea văd cu ochi buni că încă un membru al familiei ajunge la primărie şi mai ales să ajungă primar. Are şi el şanse la fel ca şi ceilalţi”, declară primarul care menţionează că nu el le-a angajat pe cele două femei ci aşa le-ar fi găsit în primărie. Primarul susţine că cele două şi-au făcut datoria. În caz că va pierde lupta pentru un nou mandat, Rotaru susţine că va reveni la vechea sa profesie. “Ce am făcut eu în trei ani nu au făcut în 20 de ani cei care au fost înaintea mea”, a subliniat Rotaru.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here