Primarul Romanescu, critic la adresa acțiunii cu măștile gratuite oferite de PSD

1069

,,Oameni politici inconștienți au început să cheme lumea pe la sedii de partid sau au ieșit pe străzi mimând interesul față de cetățeni și distribuind diverse materiale sanitare. PSD Gorj a depășit orice limită: îndeamnă oamenii cu vârsta peste 65 de ani să părăsească domiciliul. În goana după capital electoral, pun persoanele vulnerabile în pericol, promițând o mască! O mască ce o va înlocui pe cea cu care pleacă de acasă! Autoritățile locale fac eforturi pentru ca acești oameni să rămână în casă: alocăm personal și autoturisme pentru cumpărăturile cetățenilor vulnerabili, în așa fel încât să nu se expună infectării cu noul coronavirus. Fac un apel către cetățeni să nu dea curs unor astfel de invitații. Nu riscă doar o amendă dacă sunt surprinși pe stradă fără un motiv întemeiat. Își riscă viața și contribuie la răspândirea virusului!”, a scris Marcel Romanescu pe Facebook.
,,PSD Gorj și alți politicieni locali care fac astfel de gesturi trebuie să înțeleagă că pun viețile tuturor în pericol. Se joacă, pentru câteva voturi, cu sănătatea cetățenilor! Dacă ar fi cu adevărat interesați de sănătatea populației, ar putea aduce acele măști la Centrul Magnolia, acolo unde Primăria Municipiului Târgu Jiu a creat un centru de comandă menit să ajute persoanele vulnerabile. Când se transportă cumpărăturile spre domiciliul cetățenilor, pot fi duse și acele măști. De asemenea, dacă erau interesați de soarta cetățenilor, PSD Gorj ar fi avut grijă din timp de dotarea spitalelor din municipiul Târgu Jiu. Nu am fi ajuns în situația actuală, când spitalele cer bani de la cetățeni și de la alte instituții pentru a se dota cu strictul necesar! Rămâneți acasă! Nu dați curs invitațiilor acestor politicieni inconștienți! Nu zădărniciți eforturile autorităților locale!”, a completat edilul local.

Reacția lui Romanescu a apărut după ce PSD Gorj a anunțat, printr-un comunicat, că va oferi 1000 de măști gratis vârstnicilor peste 65 de ani care vin la sediul organizației din municipiu, luni, între orele 11.00-13.00.

PNL Gorj a avut o reacție similară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here