Primarul radiat din PNL, candidatul PSD în 2020. „Îl apreciem”

475

Primarul oraşului Bumbeşti-Jiu, Constantin Bobaru, radiat de curând din rândurile membrilor PNL, va fi candidatul Partidului Social Democrat la alegerile din 2020. Anunţul a fost făcut, miercuri, de către deputatul Mihai Weber, preşedintele PSD Gorj.

Liberalii l-au sancţionat pe Bobaru pentru apropierea faţă de PSD. Acesta a participat în timpul campaniei pentru alegerile europarlamentare la şedinţe şi conferinţe de presă alături de liderii PSD. În plus, primarul nu şi-a mai plătit cotizaţia la PNL.
„Primarul a venit alături de noi de bunăvoie, a fost şi într-o conferinţă de presă în care a recunoscut sprijinul pe care l-a primit de la Guvernul PSD-ALDE, a recunoscut faptul că am fost extrem de apropiaţi, aşa cum suntem faţă de oricare dintre primarii din judeţul Gorj, indiferent de culoarea politică, şi probabil că dânsul a considerat că este mult mai aproape şi a găsit o cale de comunicare mult mai eficientă cu PSD-ul”, a declarat deputatul Mihai Weber, la Radio Târgu-Jiu. Despre Bobaru, preşedintele social-democraţilor gorjeni a spus că este un prieten al PSD: „Din punctul meu de vedere, domnul Bobaru este prietenul meu, este prietenul PSD-ului şi va fi primarul oraşului Bumbeşti-Jiu de la PSD”.
Mai mult, parlamentarul gorjean susţine că primarul Constantin Bobaru „are realizări în spate”, fiind apreciat de comunitatea locală. „Sunt foarte multe lucruri care-l recomandă, are realizări în spate, are investiţii în derulare şi este bine apreciat de comunitate. V-am spus cât se poate de clar, îl apreciem şi va fi candidatul nostru la Primăria Oraşului Bumbeşti-Jiu”, a mai spus Weber.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here