Primarul PNL de Bâlteni, în campanie cu social-democratul Costoiu

409

Lui Gheorghe Păsărin, primarul PNL de Bâlteni, nu-i mai pasă nici cât negru sub unghie de faptul că încă are carnet galben de partid. Acesta i s-a alăturat în turul electoral candidatului PSD la Senat, Mihnea Costoiu, încurajând electoratul din Bâlteni, în week-end, să-l voteze pe candidatul social-democrat la alegerile parţiale. Asta în condiţiile în care PNL îl are candidat pe primarul de Cărbuneşti, Mihai Mazilu.

PASARIN CU COSTOIU 2Primarul liberal de Bâlteni nu numai că s-a urcat pe scena PSD, la mitingul electoral al lui Victor Ponta de la Rovinari, scandând lozinci pro-candidaţilor social-democraţi la alegerile europarlamentare, ci s-a alăturat, fără niciun fel de probleme, sraff-ului electoral al lui Mihnea Costoiu, candidatul PSD, la vizita acestuia în Bâlteni.
Edilul a fost sancţionat, săptămâna trecută, de conducerea PNL Gorj care l-a taxat la funcţia de preşedinte al PNL Bâlteni, dar primarul nu a părut deloc afectat de măsurile şefului său de partid, Dian Popescu. Primarul i-a făcut campanie lui Costoiu şi a încurajat localnicii la un târg să-l voteze pe candidatul PSD şi nu pe cel al PNL, partid din care el face parte.
Localnicii din Bâlteni i-au spus lui Costoiu că-l votează, şi, la încurajările edilului localităţii, l-au primit pe acesta chiar cu braţele deschise în fieful PNL.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here