Primarul Pavel susţine candidatura lui Radu Angheloiu

254

IMG_0858Edilul şef al comunei Peştişani, Florin Pavel, totodată şef al Ligii Aleşilor Locali din PNL Gorj, şi-a exprimat, fără rezerve, sprijinul necondiţionat pe care îl oferă candidatului Radu Angheloiu, aspirant al funcţiei de preşedinte al PNL Gorj, la alegerile din 4 septembrie. Pavel a menţionat că i-a făcut şi îi face în continuare campanie electorală în judeţ candidatului Angheloiu, fiind absolut sigur de şansele de reuşită ale acestuia.

Primarul Pavel este unul dintre numeroşii edili locali care formează echipa lui Radu Angheloiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Gorj care candidează pentru şefia filialei liberale. “Eu îl susţin pe Radu Angheloiu. În momentul de faţă, el este cel mai bun pentru a ocupa funcţia de preşedinte al PNL. Nu mi-a fost greu să mă decid, îi cunosc foarte bine, la fel şi pe ceilalţi doi candidaţi, cu care sunt în relaţii foarte bune, dar nu trebuie încurcate chestiunile personale cu cele politice. Chiar dacă sunt prieten cu toţi trei, dintre toţi m-am orientat la Radu Angheloiu, pentru că am considerat că el este cea mai bună alegere acum”, a menţionat edilul Pavel. Acesta consideră că Angheloiu are numeroase calităţi care îl fac ideal pentru a ocupa scaunul lăsat vacant de Dan Ilie Morega.

“Cu Angheloiu mă cunosc de 15 ani de zile. Îl cunosc foarte bine, îi cunosc cariera şi profesională şi politică. Am colaborat foarte bine cu el, colaborez în conducerea judeţeană a PNL Gorj şi am făcut foarte multe lucruri împreună pentru PNL. Acum are şi o poziţie foarte bună, cea de vicepreşedinte al CJ Gorj, poziţie din care poate să ajute şi a ajutat de altfel primarii PNL. Să nu uităm că din partea partidului de guvernământ şi al Guvernului noi primarii PNL nu avem nicio susţinere, din contră, avem numai piedici”, a completat edilul din Peştişani.

Preşedinte din primul tur

Liberalul Florin Pavel consideră de altfel că Radu Angheloiu are toate şansee pentru a deveni preşedintele filialei din primul tur al alegerilor din 4 septembrie. “Eu cred că Angheloiu are şansele de a câştiga din primul tur alegerile pentru preşedinţia PNL Gorj. Eu, şi în calitatea mea de preşedinte al Ligii Aleşilor Locali ai PNL Gorj, i-am făcut şi îi fac, în continuare, campanie şi, din ceea ce am luat pulsul în teritoriu am constatat că într-adevăr are şanse foarte mari. Chiar dacă unii nu îşi exprimă pe faţă convingerile din diverse motive, la vot vor ştii cine merită să fie preşedintele organizaţiei”, a declarat Pavel. “Am stat de vorbă cu fiecare delegat în parte, Angheloiu la fel, şi am constatat că opţiunea preşedintelui de organizaţie diferă, de multe ori de cea, a delegaţilor din acea filială, şi tocmai din acest motiv spun că lucrurile vor sta bine în favoarea lui Radu Angheloiu”, a declarat Pavel.

Drăguşin, pionul lui Morega

Virgil Drăguşin ar putea fi, în opinia lui Pavel, un potenţial al patrulea candidat în lupta pentru şefia organizaţiei. Asta, pe motiv că Morega, fostul şef al organizaţiei, l-ar împinge în faţă pe Drăguşin să candideze, deoarece Ion Navlea nu i-ar mai face jocurile.

“Morega este independent şi independent va rămâne. El va încerca să influenţeze, influenţează pe unii, puţini de altfel. Se ştie că el îl susţine pe Navlea dar, din ce am văzut în ultimul timp, este supărat şi pe acesta pentru că a văzut că îl va susţine pe Angheloiu în turul doi, dacă el nu va trece. Se aude că vrea să îl arunce în luptă pe Virgil Drăguşin care ar răspunde mai bine la comenzile lui Morega”, a completat Navlea. Pavel îi recomandă însă lui Drăguşin să îşi amintească ce relaţie a avut în urmă cu câţiva ani cu Morega. “Virgil ar trebui să îşi aducă aminte ce relaţii a avut el cu Morega în 2004, 2005, 2006, nu spun mai multe că ştie el, iar acum, în ultimul timp, ajunsese să fie foarte, foarte apropiat de Morega. Îl văd, posibil, un al patrulea candidat, asta din ce se aude. Părerea mea este însă că Morega nu mai are prea mare influenţă în PNL Gorj. Nu va influenţa Morega alegerea preşedintelui şi a conducerii PNL Gorj”, susţine liberalul.

Mizează pe alegeri corecte

Primarul din Peştişani consideră însă că alegerile din 4 septembrie vor fi unele corecte, chiar dacă de la scrutin nu vor lipsi atacurile dure şi acuzele între contracandidaţi. “Clinciuri este normal să fie, vor fi şi discursuri dure, se vor arunca acuzaţii de la unii la alţii dar alegerile trebuie să fie corecte şi cred că vor fi aşa. Angheloiu cred că va răspunde acuzelor, dacă i se vor aduce, acolo în conferinţa judeţeană. Este bine că nu a intrat însă, până acum, în acest joc al celorlalţi candidaţi, ai susţinătorilor candidaţilor, şi în special în jocul lui Morega. Este bine că nu a intrat”, a menţionat Pavel. Acesta consideră că acum trebuie dusă însă o campanie decentă în interiorul partidului, fără acuzaţii. “Este o luptă politică care ar fi trebuit să se ducă în interiorul partidului nu în mass-media”, a conchis preşedintele Ligii Aleşilor Locali din PNL Gorj.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here