Primarul Nioaţă primeşte azi un nou microbuz şcolar

268

Michi Nioaţă, primarul din Bumbeşti-Piţic s-a deplasat, astăzi, la Bucureşti pentru a intra în posesia celui mai nou autovehicul al primăriei, un microbuz şcolar ultra modern care va ajuta autorităţile locale să transporte elevii pe ruta de 45 de kilometri a comunei. Nioaţă susţine că microbuzul îl va ajuta enorm, asta deoarece instituţia mai avea doar un alt autovehicul similar, vechi de nouă ani, şi un ARO bătrân de un deceniu şi jumătate, ireparabil. Edilul din Bumbeşti-Pițic îi mulţumeşte pentru ajutorul primit pentru obţinerea microbuzului deputatului PSD Mihai Weber, care l-a sprijinit în acest sens, sfătuit fiind să-i ceară acestuia ajutor de către vicele Florescu. Primăriile Arcani, Căpreni şi Dăneşti vor primi şi ele, astăzi, câte un nou microbuz şcolar de la Ministerul Dezvoltării.

Edilul din Bumbeşti-Piţic a plecat personal, astăzi, la Ministerul Dezvoltării pentru a aduce în localitate bijuteria pe roţi. Primarul este fericit de noua achiziţie, deoarece transportul şcolarilor la unităţile de învăţământ din comună se făcea cu greutate în ultimul timp, administraţia având doar un microbuz şcolar vechi de aproape un deceniu. “Mai aveam un microbuz de nouă ani şi un ARO din 2002 pe care nu mai putem să-l reparăm. Noul microbuz ne va ajuta să realizăm un transport şcolar eficient şi de calitate. Îi mulţumesc pentru ajutor deputatului Mihai Weber, dar şi lui Ciprian Florescu care mi-a indicat să apelez la deputat”, a declarat Michi Nioaţă.
Primarul din Bumbeşti-Piţic nu este singurul care a intrat, astăzi, în posesia unui microbuz şcolar modern, a făcut-o şi primarul din Arcani, dar şi edilii din Căpreni şi Dăneşti.
În ceea ce îl priveşte pe deputatul Weber, acesta a intervenit în ajutorul a numeroşi primari din colegiul său şi nu numai, sprijind acum edilii în privinţa realizării şi modernizării de unităţi şcolare.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. Felicitari domnule primar. Vin alegerile la anul si trebuia sa faceti ceva. Achizitionarea trebuia s-o faceti cu sofer cu tot,ca actualul o sa dea faliment saracul….De unde mai scoate el motorina…dar probabil fiind inventiv,gaseste el o metoda. Si inca ceva….puneti domnule aparate GPS pentru contorizarea consumului de combustibil(nu pt.citirea hartilor…cum spunea un consilier local odata).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here