Primarul liberal Robert Filip, alături de subsecretarul de stat al Protecției Consumatorului, în acțiune la Rovinari!

2725

Mădălin Giurcău, subsecretar de stat la Protecția Consumatorului, a fost prezent astăzi la Rovinari, unde a purtat o serie de discuții cu tânărul primar liberal, Robert Dorin Filip.

,,Alături de acesta, am desfășurat o acțiune de informare în rândul cetățenilor, al comercianților și al consumatorilor. Cu această ocazie, am distribuit comercianților din mai multe zone ale orașului, precum și cetățenilor prezenți în Piața orașului, zona Bazar și zona pietonală, peste 400 de măști de protecție și aproximativ 200 de perechi de mănuși de unică folosință”, a declarat, pentru Gorjeanul, Mădălin Giurcău.

Acțiunea a avut loc în contextul în care, ANPC, în calitate a autoritate a statului, vegheză la respectarea în rândul comercianților a prevederilor Ordonanțelor Militare menite să prevină răspândirea noului coronavirus Covid-19.

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor va continua campania de verificare și informare și în perioada următoare, anunță subsecretarul de stat, pentru a se asigura că sănătatea și viața consumatorilor nu este pusă în pericol, iar drepturile consumatorilor sunt respectate cu strictețe, acestea reprezentând prioritatea activității instituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here