Primarul Jianu mulțumește echipei spitalului din Motru

609

“În faţa unui dușman invizibil este omeneşte să ai un sentiment de nesiguranţă. În faţa acestui virus mulţi am fost îngrijoraţi, dacă nu pentru noi, atunci pentru părinţii şi bunicii noştri. Însă, cei curajoşi înfruntă greutăţile.
Echipa de medici şi asistente din spitalul municipal Motru, în ultimele luni, au demonstrat tărie de caracter și profesionalism. Le sunt recunoscător și le mulțumesc.  Dincolo de predicții, de zvonistica răuvoitoare, în ultimele 14 zile, în municipiul Motru nu a mai fost confirmat decât un singur caz de îmbolnăvire cu Sars Cov2. Nu mai există un focar activ de infectare cu noul coronavirus. Municipiul Motru a devenit un exemplu de bune practici în aceste luni de pandemie. Este important de subliniat rolul determinat al polițiștilor, jandarmilor, pompierilor, angajațiilor de la S.C. Direcția Publică Motru S.A., S.C. UATAA Motru S.A și nu în ultimul rând al funcționarilor din aparatul de specialitate al primarului, cei care s-au ocupat de mii de izolați la domiciliu.
Mulţumim tuturor celor care ne-au ajutat să ne simţim în siguranţă, celor care au fost în prima linie, care au riscat cel mai mult şi care sunt eroii noştri.
Marele câștig este că din această criză am ieșit ca o comunitate unită și solidară, care a înțeles că numai împreună putem reuși.
Chiar dacă pericolul infectării cu noul coronavirus încă mai există, am convingerea că, tot împreună, îi vom face față!”, a afirmat edilul municipiului Motru, Gigel Jianu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here