Primarul Jianu anunță: Pandurii au un debit de 4000 de lei către autoritățile municipale

173

Edilul municipiului Motru, Gigel Jianu, susține că pentru folosirea bazei sportive din localitate, Pandurii nu a achitat încă niciun leu autorităților municipale, asta deși s-au obligat printr-un contract să plătească 250 de lei lunar, dar și contravaloarea utilităților de la stadion. Jianu menționează însă că echipa Luceafărul Oradea nu a folosit deloc baza sportivă, motiv pentru care nu are datorii către municipalitate, deși tariful aplicat la Pandurii este similar și pentru echipa lui Nicu Sarcină.

Situaţia de la Pandurii este una disperată, intrarea în insolvenţă şi problemele financiare grave determinând, în ultimul timp, o serie de jucători să părăsească deja gruparea din Târgu-Jiu. Nu este însă singura problemă a clubului, deoarece Pandurii au demonstrat că nu își pot plăti nici măcar meciurile jucate acasă, asta după ce echipa s-a mutat de la Severin la Motru, locul în care s-au obligat să achite 250 de lei chirie și plata utilităților de la stadion. Datoria către municipalitate a crescut lunar, iar în prezent a ajuns la 4000 de lei, bani pe care, conducerea clubului, pare că nu face vreun efort să îi plătească.

Joacă gratis…
Primarul de Motru, Gigel Jianu, acceptă deocamdată faptul că echipa are probleme chiar dacă debitul crește, sperând însă că situația se va redresa. Edilul spune că cetățenii din Motru sunt încântați că joacă Pandurii în oraș, motiv pentru care clubul nu a fost presat să-și achite datoria. Edilul explică, în schimb, că echipa Luceafărul Oradea nu are datorii, deoarece nu a jucat încă niciun meci la Motru. Când însă va folosi chiar și doar o dată baza sportivă, administratorul echipei va plăti cei 250 de lei către autoritățile din Motru.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here