Primarul Hanu îşi tratează reumatismul la Felix

148

Hanu pag 3Primarul municipiului Motru, Dorin Hanu, are un bilet de odihnă şi tratament la Băile Felix. Hanu se tratează periodic în asemenea staţiuni, printre care şi Băile Herculane, ca o consecinţă a activităţilor petrecute ca inginer miner în Bazinul Carbonifer al Văii Motrului.

Majoritatea minerilor au probleme reumatice şi nici Hanu nu face excepţie. Desele ieşiri la Herculane îi sunt necesare, la fel ca şi activitatea sportivă permanentă. Se ştie că primarul Dorin Hanu joacă fotbal în sală, intrând în componenţa echipei Primăriei, la toate competiţiile desfăşurate până în prezent, alături de angajaţi mai tineri ai acestei instituţii.

Pe perioada concediului, la timonă se afla viceprimarul Tudor Dobrică, acesta trebuind să se ocupe de gestionarea administrativă a municipiului şi de organizarea Zilelor Municipiului Motru, care se vor desfăşura în perioada 20-22 mai.

Primarul Dorin Hanu stă în concediu zece zile şi este însoţit de soţia sa. Astăzi este prima zi de concediu a lui Hanu şi tot astăzi este ziua în care obişnuitul raport de serviciu va fi oficiat de viceprimarul Dobrică.

Vom reveni cu amănunte!

Constantin Bunilă

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here