Primarul Gruescu: „Vreau al cincilea mandat de primar!”

235

IMG_1467Primarul comunei Negomir nici nu se gândeşte să renunţe la fotoliul călduţ de şef al administraţiei locale. Acesta îşi doreşte un al cincilea mandat de primar pentru Negomir, având în plan continuarea mai multor proiecte.

Ion Gruescu îşi va depune din nou candidatura pentru obţinerea unui nou mandat de primar al comunei Negomir. „Mă aflu acum în această funcţie pentru a patra oară. Vreau al cincilea mandat de primar şi voi candida de partea aceluiaş partid, deoarece oamenii din comună aleg omul, nu partidul”, a declarat Fruescu. Edilul spune că are o bună relaţie cu deputatul şi senatorul de pe colegiul din care face parte comuna Negomir. „Am o relaţie destul de bună şi de apropiată. Poate şi din cauză că sunt singurul primar PDL din Colegiul 4 al deputatului Militaru. Atât el, cât şi senatorul Ruşeţ vizitează comuna de mai multe ori pe an”, a precizat Ion Gruescu.

Primul scrutin, avantaj pentru primar

Edilul de la Negomir are în plan construirea unei săli de sport cu fonduri externe în valoare de 38 de miliarde de lei vechi, modernizarea drumurilor de exploatare agricolă (proiect de un milion de euro), precum şi reabilitarea tuturor drumurilor săteşti din comună. Faţă de posibilitatea alegerii primarului din primul tur de scrutin, Ion Gruescu crede că acesta nu poate fi decât un lucru bun: ”Mie îmi este indiferent câte scrutine se vor organiza. Eu mereu am ieşit primar din primul tur şi pentru toţi primarii, alegerea din primul scrutin nu poate fi decât un avantaj”.

Izabella Plăstoi

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here