Primarul Gogălniceanu: “La Turcineşti USL-ul nu prea merge pentru că viceprimarul este mai mult cu PDL-ul”

261

gogalniceanu  inscrUniunea Social Liberală funcţionează la Gorj încă cu sincope. Au reclamat-o liberalii, conservatorii iar acum şi social-democraţii. Primarul comunei Turcineşti, Vasile Gogălniceanu, a declarat astfel că şi la el în localitate USL-ul nu merge ca uns ci dimpotrivă funcţionează cu scârţâituri.

Asta ca urmare a jocurilor de culise pe care le-ar face viceprimarul PNL din Turcineşti, Dumitru Modrea.

Primarul PSD al comunei Turcineşti şi viceprimarul localităţii, liberalul Dumitru Modrea, se iubesc ca şoarecele şi pisica. Conflictele şi rivalităţile mai vechi nu s-au stins nici după semnarea protocolului USL la Gorj, cel puţin asta spune primarul social-democrat care dă vina pentru animozităţi pe vicele Modrea.

“A mers şi în campania prezidenţială cu PDL-ul. La un moment dat era cu toţi, nu ştia cu cine să meargă. Acum, în ultima perioadă, pe faţă colaborează cu PDL-ul. Colaborează cu acel consilier al PDL-ului care mă reclamă pe mine, asta chiar şi după semnarea protocolului USL la judeţ. Mai exact cu preşedintele PDL-ului de la Turcineşti”, declară Gogălniceanu.

Jocul lui Modrea, cunoscut la judeţ

modrea dumitruPrimarul Gogălniceanu susţine că faptele lui Modrea ar fi cunoscute la nivel judeţean, adică la PNL Gorj. “Şefii PNL Gorj ştiu de această problemă. Sper să ia măsuri. Sper să clarifice situaţia şi la noi deoarece nu se poate în felul acesta”, completează edilul care se plânge că Modrea ar face jocuri şi în Consiliul Local, pentru a împiedica în mod voit proiectele lansate de primarul PSD. “În Consiliul Local multe proiecte nu am putut să le trec, în ultima perioadă, deoarece s-a unit PDL-ul cu PNL-ul şi cum la PDL şi la PNL consilierii ascultă orbeşte de preşedinte… Ai mei mă cheamă deoparte şi mă avertizează că nu este ceva bine. Acolo nu, se execută orbeşte”, explică edilul local. “Se folosesc acum alte metode ca să îmi respingă proiectele. Vicele votează «pentru» dar completează spunând că proiectul nu are aviz”, spune Gogălniceanu.

Susţinut de USL

Vasile Gogălniceanu va fi susţinut pentru un nou mandat de primar al localităţii, de către USL. Va exista probabil un sondaj de opinie, dar edilul este convins că ar putea ajunge la al treilea mandat de primar al comunei Turcineşti. “Nu ştiu cum se va face. Probabil voi fi supus sondajului. Am înţeles că voi fi susţinut încă pentru un nou mandat”, spune primarul PSD.

Dian Popescu: “Într-adevăr am auzit de problema de la Turcineşti”

Preşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, susţine că ştie de problema înregistrată la Turcineşti dar menţionează că vrea dovezi de încălcare a protocolului de către consilierii liberali. “O să cer situaţiile de la Consiliul Local Turcineşti pentru a vedea cum au votat consilierii liberali şi Modrea. Dacă se dovedeşte că fac jocul PDL voi lua măsuri imediat. Înainte însă de toate am nevoie de dovezi”, a declarat Dian Popescu.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here