Primarul Filip, supărat pe pedeliştii din conducerea CE Rovinari

384

filipEdilul localităţii Rovinari este foarte supărat pe colegii săi de partid. Şi asta deoarece portocaliii şi-au pus oamenii în fruntea Complexului Energetic Rovinari dar respectivii au uitat să îl ajute, atât pe el cât şi localitatea. Filip s-a plâns astfel că unitatea energetică îi poluează oraşul iar maşinile de mare tonaj care trec prin localitate distrug drumurile Rovinariului.

Edilul local chiar a ameninţat şefii din minerit că va scoate oamenii în stradă dacă nu vor remedia problemele care afectează populaţia. Primarul a menţionat apoi că cei de la complex nu au mutat nici măcar benzile transportatoare de cărbune, din apropierea blocurilor iar după două decenii nu au reparat canalizarea în cartierul de strămutaţi Vârţ.

Edilul local a menţionat apoi că a trimis zeci de memorii Ministerului Economiei, însă, nu a fost luat în seamă cu privire la numeroasele probleme produse de unitatea energetică de la Rovinari. Acesta s-a plâns că nici măcar pedelistul Marcel Hoară nu s-a ţinut de cuvânt deşi a promis că va reabilita drumul de centură al oraşului.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here