Primarul din Săcelu calcă în picioare justiţia – Voica lasă fără apă baza de tratament

465

Pentru a doua oară a spart apometrele, a desfiinţat branşamentele şi a oprit furnizarea apei către baza de tratament a SNLO.

Mai mult, primarul comunei Săcelu, Ion Voica a făcut toate aceste lucruri , ignorând un ordin judecătoresc dat în baza unei ordonanţe prezidenţiale, drept pentru care se va alege cu un nou dosar penal.

După ce în cursul zilei de miercuri, conducerea Bazei de Tratament Săcelu a fost racordată din nou la apă, primarul Ion Voica a recidivat punând la cale o acţiune pentru care riscă un alt dosar penal. Astfel, în cursul serii de miercuri primarul a intervenit şi a oprit din nou apa la baza de tratament şi la Hotelul ,,Minerul” aparţinând SNLO, deşi aceasta a fost pornită de un executor judecătoresc, pe baza unei ordonanţe prezidenţiale. Voica a anunţat de altfel că nu va racorda cele două unităţi la apă, în ciuda ordonanţei prezidenţiale pe care a dat-o pe 2 noiembrie Judecătoria Novaci pentru că a aflat că executorul a pus în aplicare ordonanţa, Voica a hotărât cu de la sine putere că trebuie să oprească apa şi a şi făcut acest lucru trecând peste paznicul bazei. Primarul a spart apometrele şi a desfiinţat branşamentul făcut aici, o acţiune similară având loc şi la sfârşitul lunii octombrie. Nicolae Rotaru şeful unităţii de tratament este şi el cercetat pentru furt, după ce primarul l-a reclamat, la rândul său, că a furat apă pe care nu vrea să o plătească. Pe data de 22 octombrie, Voica a tăiat apa în staţiune chiar dacă aici erau cazaţi 29 de artişti prezenţi la ,,GorjFest”.
Anamaria STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here