Primarul din Rovinari solicită propuneri şi sugestii pentru investiţiile din 2013

118

Lista privind investiţiile publice pe care Primăria şi Consiliul Local Rovinari şi le propun să le realizeze în acest an a fost făcută publică pe site-ul primăriei. Edilul, Dorin Filip, le solicită localnicilor propuneri, sugestii, opinii cu privire la investiţiile pe care le consideră necesare a fi realizate pe parcursul anului 2013.

Anunţul sună în felul următor: “Cetăţenii încă mai pot veni cu propuneri, sugestii, opinii cu valoare de recomandare privind investiţiile pe care le consideră necesare a fi realizate pe parcursul anului 2013. Propunerile, sugestiile şi opiniile pot fi depuse la registratura Primăriei Rovinari sau transmise prin: – poştă”, transmite edilul Filip.
Astfel, în acest an, Primăria Rovinari are în plan punerea în funcţiune a instalaţiei de gaze la Grădiniţa cu Program Prelungit, reabilitarea Colegiului „Gheorghe Tătărăscu”, reabilitarea parcurilor de joacă din oraş, amenajarea unui parc şi a unui teren sintetic pentru activităţi sportive în Cartier Vârţ, şi amenajarea unui loc de joacă în Parcul Central. De asemenea, primarul Dorin Filip intenţionează să modernizeze iluminatul public din Rovinari, să amenajeze noi parcări auto, dar şi să modernizeze străzile din oraş.
Şi în domeniul Sănătăţii, primarul Dorin Filip vrea să investească în acest an, alocând bani pentru reabilitarea, modernizarea şi echiparea Ambulatoriului de specialitate al Spitalului orăşenesc Rovinari.
A.B.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here