Primarul din Plopşoru: „Echipa PSD nu-mi dă voie să nu mai candidez”

105

primar plopsoru petre grigoriePetre Grigorie, edilul comunei Plopşoru îşi doreşte un nou mandat de primar, pentru că mai are multe proiecte de finalizat. Cât priveşte relaţia cu parlamentarii de Gorj, Petre Grigorie susţine că are o relaţie bună cu senatorul Toni Mihail Greblă, acesta oferind sprijin autorităţilor locale din Plopşoru ori de câte ori i s-a cerut implicarea.

Întrebat dacă va mai candida pentru funcţia de primar al comunei Plopşoru, Petre Grigorie a răspuns relaxat: „eu fac parte dintr-o echipă care nu-mi dă voie să nu mai candidez. Voi candidat, bineînţeles, pentru că mai am multe proiecte de finalizat şi trebuie duse până la bun sfârşit”. Actualmente, Petre Grigorie se află la al treilea mandat de edil al localităţii Plopşoru. La fiecare mandat Grigorie şi-a propus să implementeze proiecte şi lucrări care să uşureze viaţa cetăţenilor; plopsoru-primariamodernizarea comunei şi realizarea cât mai multor investiţii, astfel încât localitatea pe care o păstoreşte să evolueze vizibil, tinzând să devină una europeană în adevăratul sens al cuvântului. Referitor la relaţia pe care o are cu parlamentarii de Gorj, primarul Petre Grigorie a spus: „deputatul Cosmin Popescu nu a trecut pe aici; nu l-am văzut nici în campanie. Cu senatorul Toni Greblă am o relaţie mai specială şi de câte ori a trecut prin localitatea a venit şi prin primărie şi am discutat; de câte ori am apelat la dumnealui să ne sprijine, ne-a oferit ajutorul de fiecare dată”.

Proiecte importante, în derulare

La ora actuală, la Plopşoru sunt în derulare o serie de proiecte importante pentru comunitate. Din păcate, o parte dintre acestea sunt sistate din cauză că a fost oprită finanţarea. „Avem în lucru investiţii pentru construirea unei reţele de alimentare cu apă potabilă în satele Deleni şi Piscuri şi extinderea sistemului pus în funcţiune la Plopşoru şi în satul Olari; din păcate, lucrările au fost sistate, deocamdată, deoarece guvernanţii au suspendat finanţarea”, afirmă Petre Grigorie. Şi infrastructura reprezintă un domeniu de interes la Plopşoru. „Modernizarea drumurilor săteşti, forestiere şi de exploatare este un alt segment unde se lucrează; practic, î asta constă modernizarea cu adevărat a unei comune”, adaugă edilul comunei Plopşoru. Mai mult decât atât, Petre Grigorie a căutat să găsească fonduri şi pentru modernizarea a două cămine culturale, dar şi pentru restaurarea unor biserici care sunt declarate monumente istorice. Pentru toate acestea, dar şi pentru proiecte ce vor fi implementate în viitor este nevoie de o mână de fier, de un om care să ştie cum să lupte pentru atragerea fondurilor necesare realizării tuturor investiţiilor. Tocmai de aceea Petre Grigorie îşi doreşte un nou mandat de primar şi are toate şansele să-l şi obţină.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here