Primarul din Leleşti şi-a angajat consilier personal

368

rotaru lelestiEdilul şef al localităţii Leleşti, Marian Rotaru, este unul dintre puţinii edili locali din judeţ care a avut grijă să îşi angajeze, în plină criză de personal cu care se confruntă instituţia, un consilier personal. Rotaru a declarat că avea nevoie de un astfel de consilier, motiv pentru care şi-a îndreptat atenţia tocmai spre fiica fostei primăriţe din Scoarţa, Mioara Andronie.

Monica Andronie, lucrează astfel de luni bune în Primăria Leleşti, iar primarul Rotaru susţine că nu a angajat-o pe pile ci ca urmare a unui test făcut de el.

Marian Rotaru are zece salariaţi la Primăria Leleşti, dar şi un consilier personal. Deşi susţine că ar mai avea nevoie de 3 angajaţi ca să fie mulţumit, primarul declară că poate acoperi nevoile localităţii, care numără peste 2000 de suflete, până când i se vor aproba “de sus” şi posturile solicitate. Până una alta a pus-o însă la treabă şi pe consiliera sa, care, spune primarul, face treabă şi la Serviciul de Stare Civilă, şi la cel Social, Monica Andronie având studii juridice. “Pe consiliera mea mi-a prezentat-o cineva, a dat concurs, adică eu am testat-o cu nişte întrebări, şi i-am oferit postul. Ea are şi studii juridice dar face treabă cu adevărat în primărie. Trebuie să mai şi ajutăm”, a explicat primarul Marian Rotaru. Edilul din Leleşti a menţionat, de asemenea, că nu a sprijinit-o pe tânăra sa consilieră să acceadă în funcţie pentru că mama ei este membru PSD, dimpotrivă. “Mama ei nici nu mai era primăriţă când am angajat-o şi chiar nu i-am făcut niciun fel de facilităţi doamnei, şi nu am făcut-o nici pentru PSD”, explică Rotaru, care, într-adevăr, în ultima lună a avut un comportament foarte rece faţă de partidul sub sigla căruia a fost ales primar la al doilea mandat. Consilier personal mai are doar primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here