Primarul de Padeş şi cumnatul în piscină la Herculane, pedeliştii gorjeni la miting în Bucureşti

389

La finalul săptămânii trecute, 200 de membrii ai PDL Gorj au protestat în capitală împotriva USL. Cu eşarfe şi pancarte pedeliştii gorjeni cu sânge portocaliu au protestat împotriva Guvernului Ponta, asta în timp ce şeful Ligii Aleşilor Locali ai PDL Gorj, primarul de Padeş, Mihai Troacă, se relaxa în piscina cu apă termală de la Herculane. Nu a fost singurul pedelist absent de la miting, l-a însoţit la Herculane şi cumnatul său, consilier PDL la Padeş, şi el dornic de o relaxare în loc de un miting istovitor.

pora_pestisaniÎn slip, relaxat, Troacă şi-a încălzit, la finalul săptămânii trecute, spatele cu probleme, în timp ce colegii săi, aleşi locali, îşi rupeau spinările stând ore în picioare la mişcarea de protest a PDL din capitală. Troacă s-a cazat la Hotel Afrodita din Băile Herculane, la etajul 7, fiind însoţit de cumnatul său, consilierul PDL Constantin Pora, director al Şcolii Generale Padeş şi consilier local PDL, şi el absent de la miting.
Hotel_Afrodita_piscina hotel_afrodita 39370_43308_4
În grupul de la Padeş de la Herculane s-au mai aflat sâmbătă şi alţi prieteni de familie ai celor doi, care au venit la distracţie însoţiţi de neveste şi copii. Primarul şi cumnatul său au stat şi duminică la Herculane, fiind mai preocupaţi să se destindă decât să urmărească împlinirea unei cauze de partid.
protestpdl5 protestpdl4 protestpdl2
Cu toate acestea, Troacă şi Pora, pedelişti la carnet, nu au beneficiat de nicio mustrare de la conducerea PDL Gorj, care închide ochii la toate derapajele conducerii democrat-liberale din comuna aflată la marginea judeţului. Să nu uităm că Troacă a fost iertat şi când l-a aplaudat pe Victor Ponta la Bucureşti, la ultimul congres al PSD.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here