Primarul de la Turceni se întoarce la afaceri

158

iordache.Sătul până peste cap de jocurile acide ale politicii româneşti, Ion Iordache, edilul oraşului Turceni, a declarat că politica nu va mai fi o opţiune pentru el din vara anului viitor, după organizarea alegerilor locale.

Ion Iordache ia pauză de pe scena politică! Acesta a spus că, din 2012, după ce vor trece alegerile locale, viaţa sa va reveni în punctul de unde a plecat în 2008 când a fost ales în funcţia de primar al oraşului Turceni. „Nu mai candidez pentru un alt mandat de primar! Acesta mi-a fost de ajuns. Şi asta deoarece eu mi-am propus să am un mandat de primar şi mi-a fost suficient. După ce nu voi mai fi primar, voi face ce am făcut şi înainte, adică mă voi ocupa de propriile afaceri”, a declarat primarul de la Turceni.

Vrea susţinere politică

Bugetul local mic este cel care s-a pus în faţa proiectelor de dezvoltare ale oraşului ale lui Iordache. Acesta a spus că singurul sprijin pentru obţinerea unor fonduri de la bugetul de stat nerambursabile a venit din partea celor care se află în Parlament şi care au fost aleşi şi pentru zona Turceniului. „Deputatul şi senatorul care a fost ales pentru colegiul nostru, ne-au ajutat cum au putut deşi sunt democrat-liberali. Acum le cer ajutorul ca să facă şi mai mult pentru Turceni, deoarece oraşul chiar are mare nevoie la ora actuală de ei. Avem proiecte pe fonduri nerambursabile depus la Bucureşti care aşteaptă a fi aprobate. Ele sunt bine întocmite, dar au nevoie şi de susţinere politică. Majoritatea dintre ele sunt pe reabilitări drumuri, reţele apă-canalizare, pe mediu, şi mai este unul la Compania Naţională de Investiţii pentru reabilitarea Casei de Cultură”, a declarat edilul Ion Iordache. Acesta a precizat că la ora actuală, bugetul local al oraşului este unul stabil, neînregistrându-se probleme la salarii şi neexistând datorii.

Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here