Primarul de Bustuchin a distrus două capete de pod, cu Dusterul primăriei! Edilului Ciocea i s-a pus fiola

13257

Accident, miercuri seara pe raza comunei Bustuchin, după ce Dusterul primăriei, la volanul căruia se afla chiar primarul Ion Ciocea, a intrat frontal în două capete de pod. Primarul a motivat că ar fi fost orbit de farurile unei alte mașini, deși el s-a izbit în podul aflat pe partea stângă de mers, nu pe cel din partea dreapta. Polițistul din comună i-a pus fiola primarului, abia dimineața, i-a făcut proces verbal și i-a aplicat o sancțiune contravențională pe motiv că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul fiind umed.

Ion Ciocea a avariat serios noul Duster al Primăriei Bustuchin, autoturismul Dacia cu numărul de înmatriculare GJ-77-CLB fiind implicat, miercuri noapte, într-o tamponare. Evenimentul rutier a fost fără victime, primarul fiind singur in mașină, ci cu pagube materiale, edilul fiind obligat să repare, din propriul buzunar, capetele de pod avariate. Mașina a primit o adeverință de avariere, care îi va folosi edilului Ciocea la service, mașină fiind, din fericire, asigurată.
Accidentul a avut loc în jurul miezului nopții pe raza comunei Bustuchin, edilul anunțând evenimentul rutier poliției câteva ore mai târziu. Conform legii, tamponarea fără victime poate fi anunțată în 24 de ore de la comiterea evenimentului rutier. Poliția Bustuchin a început demersurile la ora 8.00, joi dimineață.
În cauză s-a întocmit un proces verbal, edilul Ciocea a suflat în fiolă, rezultatul fiind negativ, șoferului i s-a eliberat autorizație de reparație și i s-a aplicat o sancțiune contravențională pentru că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, carosabilul în noaptea evenimentului fiind umed. Ciocea a rămas cu carnetul de conducere iar polițistul din Bustuchin a menționat pentru Gorjeanul că nu a fost cazul să de ridice imaginile de pe camerele de supraveghere deoarece evenimentul nu a fost unul care a ridicat suspiciuni.
Trebuie menționat că în Bustuchin există 26 de camere de supraveghere, toate funcționale.

Ciocea, la miezul nopții, în interes de serviciu!
Primarul a explicat poliției că se află la volan în interes de serviciu, asta deoarece transportase un salariat de la serviciu de apă și canal al localității la domiciliu. Omul fusese în aceea noapte la o intervenție, având loc o avarie la rețeaua amintită.
La momentul accidentului primarul se afla singur în mașină și a motivat că a pierdut controlul volanului pentru că a fost orbit de o mașină care circula din sens opus. Oarecum vorbim în speță de un accident de muncă. Organul de poliție a menționat că primarul nu a fost rănit ci doar mașina în partea din față a mai menționat șeful de post.
A.STOICA

2 COMENTARII

  1. Ce va mira ? Acestia sint cei care va ,,conduc,, si cei care raspund de ,,bunastarea,, cetateanului si cei care reprezinta ,,haina,, militiei sint si mai …analfabeti !Cei care nu cunosc,nu stiu si nu au trait ,,vremurile ,, mai indepartate va putem povesti noi despre magazioneri,sen..kuristi, tractoristi si tot ce tine de CAP.ri si IAS.ri colective si altele, cine sint cei care acum i ati votat si va ,,dicteaza,, directii !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here