Primarul Cotojman:”De la alegerile din 2008 nu i-am mai văzut pe Surupăceanu şi pe Greblă”

100

cotojman primar rosia de amaradiaLiviu Cotojman, edilul localităţii Roşia de Amaradia este supărat pe deputatul Mugurel Surupăceanu şi pe senatorul Toni Greblă, întrucât, cei doi, de la alegerile din 2008 nu s-au mai interesat deloc de soarta localităţii pe care o conduce.

Primarul este hotărât să candideze şi la alegerile de anul viitor, tot pentru democraţi liberali şi speră într-o victorie. Pentru numeroasele proiecte pe care le-a realizat, edilul a primit sprijinul deputatului Cosmin Popescu. În comuna Roşia de Amaradia se munceşte de zor. Edilul localităţii, Liviu Cotojman, este ocupat cu proiectele pe care le are în derulare şi este foarte mândru de tot ce a realizat până acum şi spune că nu se va opri aici. Vrea să termine tot ce a început, şi asta o poate face numai dacă va câştiga alegerile de anul viitor, la care este ferm convins că va candida. „Da, cu siguranţă voi candida şi la anul. De ce să nu o fac? Vreau să am continuitate la tot ce am început. Este primul mandat al meu şi vreau să candidez şi la alegerile viitoare tot din partea partidului democrat-liberal. Eu zic că voi câştiga, având în vedere tot ce am realizat până acum”, a declarat Cotojman.

Cosmin Popescu, alături de primar

Mugurel şi Greblă, deputatul şi senatorul de pe colegiul primarului din Roşia de Amaradia nu şi-au făcut deloc simţită prezenţa în mandatul edilului. „Nu mai ştiu cum arată, dacă s-au îngrăşat, dacă şi-au dat demisia. Nu ştiu nimic de Mugurel Surupăceanu şi de Toni Greblă. Nu i-am mai văzut din 2008, de la alegeri. Trebuiau să fie alături de mine şi de comuna mea. Nu m-au sunat niciodată, cu toate că trebuia să o facă”, sunt acuzele aduse de primar celor doi. Chiar dacă Cosmin Popescu se află în alt colegiu, acesta i-a oferit sprijinul total primarului Cotojman. „În ultimul timp m-a ajutat şi Constantin Severus Militaru. Dar cel mai mult m-a sprijinit Cosmin Popescu. M-a ajutat să obţin multe proiecte”, a mai adăugat primarul.

Toată localitatea, asfaltată în mandatul primarului

Pe parcursul celor trei ani de când este primar, Liviu Cotojman a făcut numeroase proiecte atât din fonduri europene cât şi din bugetul local. Unul dintre cele mai importante proiecte europene care au fost făcute în comuna Roşia de Amaradia, este asfaltarea în totalitate a localităţii. „Am finalizat proiectul de alimentare apă într-un sat. În altul am făcut atât canalizare cât şi alimentare cu apă. Cel mai mândru sunt că am asfaltat toată comuna, sunt peste 12 kilometri de asfalt. Am făcut şi o şcoală generală nouă, şi grădiniţă. Avem în lucru atât stadionul comunal cât şi două terenuri sintetice, unul în Rugetu şi altul în curtea primăriei”, spune edilul. Pe lângă toate acestea, Cotojman are şi multe proiecte din bani locali. „Am făcut reabilitarea iluminatului public, am construit un nou transformator. Tot din fondurile primăriei a fost posibilă şi construirea unor diguri de sprijin, ţinând cont de faptul că în zona noastră sunt mari alunecări de teren. În viitorul apropiat vrem să facem şi un loc de joacă pentru copiii din localitate”, a mai adăugat primarul. Cele patru şcoli din comuna gorjeană Roşia de Amaradia au, datorită primarului Liviu Cotojman, centrală termică.

Ana-Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here