Primarul comunei Scoarţa: „Voi candida pentru un nou mandat!”

389

Aurelian CotarlauAurelian Cotârlău, primarul comunei Scoarţa îşi doreşte un nou mandat de primar. Experienţa sa de ani buni în cadrul acestei primării, dar şi proiectele pe care le are în derulare sunt cerinţe suficiente pentru ca edilul Cotârlău să ştie exact ce are de făcut şi după alegerile de anul viitor.

De profesie inginer silvic, fiind absolvent al Facultăţii de Silvicultură Braşov, Aurelian Cotârlău a ales să intre în politică şi să se implice în activitatea publică locală a comunei sale natale. Astfel, din 1991 el a fost consilier la Primăria Scoarţa din anul 1991, doar pe listele PNL. Pe aceleaşi liste a câştigat şi fotoliul de viceprimar în mandatul 2004-2008 şi pe cel de primar din 2008 până în prezent. Cunoscând bine problemele şi nevoile comunităţii sale, Aurelian Cotârlău a căutat mereu să vină cu cât mai multe idei de modernizare a comunei şi de aducere a ei pe drumul unei localităţi de talie europeană. Tocmai de aceea, Cotârlău îşi doreşte un nou mandat la Primăria Scoarţa. „Da, voi candida pentru un mandat! Am proiecte şi acum în derulare, dar intenţionez să implementez şi altele, noi”, a mărturisit Aurelian Cotârlău, primarul comunei Scoarţa.

Fonduri europene atrase la Scoarţa

Primaria ScoartaO bună parte dintre proiectele derulate în comuna Scoarţa sunt finanţate din fonduri europene. Unele dintre acestea sunt chiar în derulare la această oră, altele sunt în curs de a fi implementate. „Avem un proiect de modernizare drumuri, 9,03 kilometri; pe Măsura 322 avem infrastructura, tot din fonduri europene, în satele Cerăt şi Budieni; mai avem şi un proiect de canalizare la nivelul comunei, urmând a face documentaţie pentru obţinerea fondurilor. În viitor avem în plan pietruirea drumurilor, realizarea unei balastiere şi multe alte proiecte, dar despre ele vom discuta la timpul potrivit”, explică Aurelian Cotârlău, primarul comunei Scoarţa. Cât priveşte ajutorul primit de primarul Aurelian Cotârlău din partea parlamentarilor de Gorj, acesta spune că un sprijin real a avut de la deputatul Cosmin Popescu; şi deputatul Dan Ilie Morega a sprijinit cât de cât autorităţile locale din Scoarţa în vederea realizării anumitor proiecte.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here