Primarul Bîrcă atacă: “Îi fac plângere penală directorului Cîmpeanu şi profesoarei Ursulescu”

157

Edilul comunei Turburea, Ion Bîrcă, este în conflict deschis cu directorul şcolii din localitate, Marian Cîmpeanu, şi consilierul PNL, Daniela Ursulescu, profesor de educaţie tehnologică în cadrul aceleiaşi unităţi de învăţământ. Bîrcă îi acuză pe ambii de fals, pe motiv că i-au falsificat semnăturile, privind accederea sa în Consiliul de Administraţie al şcolii, fapt pentru care primarul este cercetat pentru incompatibilitate.

“Cei doi mi-au înscenat o situaţie de incompatibilitate ca fiind membru în CA-ul Şcolii Turburea, devenită acum liceu”, a explicat, revoltat, Bîrcă, anunţând că astăzi va depune la Parchet o plângere penală împotriva celor doi.
“Am ajuns în vizorul ANI după ce, pe timpul PDL am spus că sunt de acord ca Cîmpeanu să rămână director”, a explicat primarul susţinând că directorul unităţii de învăţământ şi-ar fi recunoscut, în scris, eroarea. Asta în actele transmise Prefecturii Gorj.
Cu toate acestea primarul de Turburea nu vrea să treacă cu vederea cele întâmplate şi cum ştie că Ursulescu i-a fost mereu potrivnică nu vrea să-i ierte pe cei doi. “Mi-au falsificat semnăturile. Cum este posibil aşa ceva, să mă bage pe mine în CA şi pe liderul de sindicat”, a completat Bîrcă.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here