Primarul Bălu, convins că PSD va câştiga alegerile în Fărcăşeşti

337

Edilul de Fărcăşeşti a schimbat culoarea comunei pe care o conduce, odată ce a trecut, alături de consilierii săi, de partea PSD, anul trecut. Mutarea aduce, de altfel, un mare serviciu Partidului Social Democrat, care, potrivit lui Bălu, nou preşedinte al PSD Fărcăşeşti, va şi câştiga alegerile, în 2016, în localitate. De aceeaşi părere sunt şi colegii de echipă ai primarului care l-au votat pe acesta, recent, preşedinte de organizaţie, în unanimitate.

Conferința PSD Fărcășești de analiză a activității politice, dar și cea de alegeri interne au avut loc, în urmă cu câteva zile în localitate. La aceasta au participat 82 de delegați de la toate organizațiile de pe lângă secțiile de votare, Dănuț Bălu fiind ales președintele PSD Fărcășești, cu unanimitate de voturi, mandatul fiind de doi ani.
Tot atunci a fost stabilit și Biroul Local PSD Fărcășești compus din: președinte, trei vicepreședinți, secretar executiv, trezorier și opt membri. De asemenea, s-au ales președinții celor cinci secții de votare de pe raza comunei, dar și: președintele TSD Fărcășești în persoana lui Cosmin Velican, președinta Organizaţiei de Femei a PSD Fărcășești în persoana Ionelei Braitoru şi președinte OPSD Fărcășești în persoana lui Romică Geamănu.
Președintele PSD Fărcășești, Dănuț Bălu, a transmis, cu această ocazie, un mesaj de unitate și mobilizare, care să ducă la câștigarea alegerilor în 2016. ,,Îmi doresc din tot sufletul ca PSD Fărcășești să devină una dintre cele mai bine cotate organizații, iar acest lucru nu este posibil decât dacă muncim și suntem serioși în ceea ce facem. Fiecare trebuie să-și aducă în felul lui contribuția, indiferent de funcția pe care o deține, astfel încât rezultatul să fie cel dorit, și anume, câștigarea alegerilor în 2016”, a declarat Dănuț Bălu, președinte PSD Fărcășești, la finalul scrutinului.
La conferință a participat și Gheorghe Milosteanu, secretar executiv PSD Gorj.
Fărcăşeşti a fost comună PSD până la accederea în funcţia de primar a lui Dănuţ Bălu, care a pus ştampila PDL pe localitate. Trecerea lui Bălu la PSD a readus Fărcăşeştiul, comună bogată, în patrimoniul PSD, fapt care a bucurat liderii organizaţiei.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here