Primarul anunță angajări la CEO. Compania: Anunțul nu este valabil!

2195

Complexul Energetic Oltenia face angajări, a anunțat primarul comunei Cătunele, Florinel Țuilă, pe pagina de socializare a primăriei. „Anunț important! CEO va angaja muncitori pentru exploatările Lupoaia și Roșiuța. Vor trebui întocmite dosare care vor cuprinde: cerere, copie buletin, copie certificat de naștere, copie acte de studii, dosar cu șină. De asemenea, dacă aveți terenuri afectate de minerit, vă eliberăm adeverință în acest sens. Cererea se avizează la una dintre unitățile miniere, se avizează la sediul EMC și se depune la sediul Diviziei Miniere pentru avizare”, a transmis Țuilă.
Oamenii s-au arătat interesați de un loc de muncă în minerit. Primarul Țuilă le-a comunicat că prioritate la angajare au tinerii sub 30 de ani. „CEO va aplica pentru programul de subvenționare a locurilor de muncă pentru tinerii sub 30 ani! Deocamdată, se depun cereri. Am această informație și mă simt obligat să o fac cunoscută tuturor celor interesați. Vor fi organizate concursuri sau selecții de dosare. Prioritate vor avea tinerii sub 30 ani. Totuși, trebuie depuse dosare, trebuie încercat”, a fost mesajul primarului din Cătunele.

Reacția CEO
Imediat după apariția în presă a acestui anunț, Complexul Energetic Oltenia a reacționat: „CE Oltenia informează publicul interesat că angajările de personal necesar desfășurării activității se fac doar în baza anunțurilor postate pe site-ul companiei, conform prevederilor Contractului Colectiv de Muncă aplicabil și a procedurii de lucru privind angajarea personalului. Anunțurile de angajare în cadrul CE Oltenia postate de alte instituții, care nu se regăsesc pe site-ul www.ceoltenia.ro, nu sunt valabile. (Exemplu: anunțul postat în această perioadă de Primăria Cătunele – „CEO va angaja muncitori pentru exploatările Lupoaia și Rosiuța”). Anunțurile postate pe site-ul www.ceoltenia.ro conțin condițiile de participare pentru ocuparea posturilor, actele necesare întocmirii dosarelor de înscriere, tematica și bibliografia aferentă și datele de contact pentru obținerea de informații suplimentare”, a transmis compania. Ultimul anunț de angajare de pe site-ul companiei datează din 4 iunie și se referă la organizarea unui concurs pentru ocuparea a două posturi de electrician la SE Chișcani.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here