Primarul ales al comunei Padeș și noii consilieri, la jurământ

1082

Mihai Troacă, noul primar PSD al comunei Padeș, a depus, luni, jurământul în funcția în care a fost ales de către cetățenii localității, pe 27 septembrie. Jurământul l-au rostit cu mâna pe Biblie și aleșii locali, PSD având șapte consilieri, iar PNL doar doi, fostul primar liberal pierzând alegerile.

La ceremonialul de învestire a noului primar și a noului CL au fost prezenți și subprefectul județului, dar și președintele Consiliului Județean Gorj, Cosmin Popescu care a venit alături de Cristi Rujan, candidatul la Senat al PSD Gorj. Gabriel Giorgi a fost, de asemenea, la Padeș, acesta susținându-l pe actualul primar și fiind responsabil de zonă.
Dan Ilie Morega, fostul deputat, a ținut un discurs amplu la finalul evenimentului mulțumindu-le padeșenilor pentru votul oferit lui Mihai Troacă.
De altfel, Morega a susținut candidatura actualului primar, apărând alături de acesta pe bannerele din precampanie. Tot Morega a susținut strategia de campanie, pe linie de comunicare și nu numai, a edilului PSD care a și învins la scrutinul de luna trecută.
Morega le-a transmis însă felicitări aleșilor locali, dar și observația că au multă treabă de făcut, deoarece sunt multe obiective culturale care au nevoie de votul CL Padeș, în timp ce localnicii vor proiecte pozitive pentru comunitate. Mihai Troacă, edilul ales, a declarat după ceremonialul de învestire, că are multe proiecte de pus în operă în acest mandat, dar a subliniat că are o echipă pe care se bazează pentru realizarea proiectelor sale. Ședință festivă a fost condusă de decanul de vârstă, consilierul USR Ion Pleșu, secondat de doi dintre cei mai tineri aleși locali.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here