Primăriţa din Alimpeşti: „Nu ştiu dacă voi mai candida pentru alt mandat”

113

La un an de mandat, primarii din localităţile gorjene se mândresc cu realizările lor. La Alimpeşti, primarul localităţii, Elena Mosor, face tot posibilul ca proiectele sale să devină realitate iar cetăţenii să beneficieze de tot confortul. De-a lungul anilor, primarul a reuşit să facă canalizare, să realizeze alimentarea cu apă dar şi să asfalteze câţiva kilometri în comună. Şi acum, la Alimpeşti, se lucrează la foc continuu.

Elena Mosor, cea care de ani buni se află la conducerea primăriei din Alimpeşti, se mândreşte cu realizările sale. Şi acum, la un an de la ultimul mandat, edilul face tot posibilul ca cetăţenii să beneficieze de tot confortul. „În acest an am făcut două troiţe la monumentele din localitate. În acest moment se lucrează la reabilitarea şopronului, avem 8,6 kilometri de drum agricol pe care vrem să îl asfaltăm. De asemenea, vrem să reabilităm sediul Primăriei. Ne mai trebuie şi un donator de clor cu generator propriu”, a declarat primarul din Alimpeşti. Toate aceste investiţii sunt făcute pe fonduri externe, iar lucrările mărunte care se fac lună de lună la primărie, din buget local.

Proiecte de suflet
Chiar dacă până în acest moment, Elena Mosor, primarul din Alimpeşti, care se numără şi printre cei mai longevivi edili, nu s-a hotărât dacă va mai candida sau nu, vrea să continue cu proiectele pe care le-a început. „De-a lungul timpului am reuşit să realizăm alimentarea cu apă, canalizare, să asfaltăm, am reabilitat biserica din comună. Vrem să facem cât mai multe pentru a atrage investitori, vrem să nu mai plece tinerii peste hotare şi toţi să beneficieze de cele mai bune condiţii. Rămâne de văzut dacă voi candida, nu mi-am făcut nici un plan, vreau doar să duc la sfârşit acest mandat”, a spus primăriţa Mosor.
Ana Maria Catalinoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here