Primărița Cilibiu primenește Turceniul pentru Zilele Orașului

336

Agitație mare în aceste ultime zile în orașul Turceni, noua administrație locală pregătind prima ediție a Zilelor Orașului sub noua conducere. Angajații instituției sunt în priză, toți dorind ca manifestarea organizată în perioada 23-24 iulie, sub coordonarea primarului Cristina Cilibiu, să fie la înălțime. În oraș se face, de asemenea, curățenie generală, străzile principale ale localității fiind nu numai măturate, ci și reabilitate, în fața Primăriei Turceni trebăluind de zor muncitori și utilaje.

Zilele Orașului Turceni sunt prilej de sărbătoare nu numai pentru cetățenii localității, deoarece la final de săptămână în localitatea aflată în straie de sărbătoare sunt așteptați și localnicii comunelor vecine și chiar oaspeți de la Târgu-Jiu. De altfel, autoritățile s-au pregătit de zor pentru manifestarea pe care actuala administrație a reușit să o scoată în afara campaniei electorale, fostul primar dorind ca sărbătoarea să se organizeze înainte cu câteva zile de alegerile locale, în program fiind cuprinse manifestări sportive și de pescuit. Copiii din oraș vor avea parte de un concurs de talente numit Tip Top Minitop, iar iubitorii mașinilor de epocă vor avea prilejul să vadă în oraș astfel de exponate. În prima zi a manifestării se va mai organiza și un concurs de fotbal și unul de tenis, unul de tir și mult așteptatul Festival Concurs “Pe Dunghița Jiului”. Ziua se va termina cu un recital al Ansamblului “Maria Lătărețu”.

Duminică, manifestările vo r începe dimineața cu concursul de pescuit, urmat de parada mașinilor de epocă și cu o prestație artistică a Fanfarei Steaua Sudului. În aceeași zi se va mai organiza o paradă de port popular și un spectacol la Casa de Cultură a orașului.
Zilele Orașului Turceni, ediția 2016, se vor încheia cu un show de lasere.
Anamaria Stoica

13708301_10154361486427320_4771684207728314432_o

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here