Primăriile din Gorj au posturi libere

161

Zece de primării din Gorj vor face angajări în perioada imediat următoare, 26 de posturi fiind deja deblocate în urma demersurilor făcute de Prefectura Gorj. Guvernul României a aprobat deblocarea posturilor solicitate de către autorităţi pentru ca activitatea din administraţia locală să se desfăşoare la parametrii normali. Posturi disponibile se vor găsi la primăriile din Bumbeşti-Jiu, Rovinari, Tismana, Ţicleni, Aninoasa, Bărbăteşti, Drăguţeşti, Padeş, Plopşoru şi Runcu.

“Zece localităţi din Gorj au solicitat deblocarea posturilor din administraţiile locale. La nivel naţional se pare că suntem judeţul cu cele mai multe posturi deblocate. Ni s-au aprobat 26 de posturi, au fost transmise astăzi (n.r. joi) către toate primăriile. S-au deblocat două posturi la Bumbeşti – Jiu, unul de asistent medical iar al doilea post de consilier superior la compartimentul de investiţii”, a precizat Claudiu Teodorescu, prefectul judeţului Gorj.

Trei posturi vacante la Rovinari
La Rovinari este disponibil postul de inspector de specialitate compartiment centrul de informare al cetăţeanului, registratură -transparenţă decizională. Al doilea post este de inspector de specialitate – compartimentul transport personal deservire la Primăria Rovinari. Cel de-al treilea post deblocat este de inspector de specialitate – compartimentul centru de informare a cetăţeanului, registratură, transparenţă decizională, în cadrul aceleiaşi primării. La Primăria Tismana s-au deblocat două posturi, unul de consilier juridic şi altul de muncitor calificat la Serviciul de Administraţie Publică Locală. La Primăria Ţicleni este deblocat postul de consilier juridic, auditor principal, referent în compartimentul Administrativ. De altfel, în comuna Aninoasa s-a eliberat postul de muncitor calificat debutant în cadrul aparatului de specialitate al primarului şi două posturi de referent asistent. La Primăria Bărbăteşti este vacant postul de muncitor calificat – compartimentul prestări servicii către populaţie şi un post de inspector asistent – compartimentul urbanism, amenajarea teritoriului, control disciplină în construcţii, achiziţii publice.

Două posturi la Drăguţeşti
În comuna Drăguţeşti sunt disponibile două posturi, unul de inspector asistent la biroul Contabilitate iar cel de-al doilea este de inspector debutant la compartimentul Mediu. La Padeş, Plopşoru şi Runcu sunt disponibile cate trei posturi. Astfel la Padeş este disponibil postul de inspector principal compartiment financiar – contabil, consilier juridic şi inspector de specialitate la compartimentul agricultură, fond funciar şi topografie. La Plopşoru sunt două posturi de muncitor întreţinere staţie apă şi unul de manipulant motostivuitor, staţie sortare deşeuri în timp ce la Runcu este vacant cel de muncitor calificat – Serviciul de utilităţi publice, şofer şi referent principal în compartimentul tehnic urbanism.
Andrada Bărăitaru
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here