Primarii de pe Valea Motrului, la întâlnire în municipiu

1708

Astăzi a avut loc la sediul Primăriei Municipiului Motru prima întâlnire a Primarilor de pe Valea Motrului. Au răspuns invitației primarii UAT-urilor din Motru, Glogova, Cătunele, Samarinești, Văgiulești, Broșteni și Florești. O întâlnire benefică unde s-au pus la punct primii pași de constituire a Asociației UAT-urilor de pe Valea Motrului. În această asociere, se dorește ca pe lângă primăriile din Motru, Glogova, Cătunele, Samarinești, Văgiulești, Broșteni și Florești să facă parte și Consiliul Județean Gorj și Consiliul Județean Mehedinți. La această primă întâlnire s-a stabilit ca Președinte al Asocierii să fie Primarul Municipiului Motru, dl. Morega Costel-Cosmin, precum și inițierea demersurilor pentru realizarea statutului asocierii.


Toți membrii asocierii se vor întâlni în ultima zi de miercuri a fiecărei luni, la ora 10:00, în primă fază la sediul Primăriei Municipiului Motru, după care, prin rotație, la fiecare UAT din Asociere.
Obiectivele principale ale asocierii:
– dezvoltarea economică a întregii zone ( prin facilități oferite mediului de afaceri);
– dezvoltarea și extinderea serviciilor de utilitate publică (Gaze, Apă, Canal, Iluminat public, Infrastructură rutieră);
– dezvoltare socială;
– dezvoltare culturală.
”Țin să mulțumesc tuturor participanților prezenți la această primă întâlnire, oameni cu experiență și vechime în Administrația publică Locală și în care am mare încredere că împreună vom duce la bun sfârșit această inițiativă a noastră, benefică comunităților pe care le reprezentăm și care, cu siguranță, va aduce un plus în viața de zi cu zi a fiecărui cetățean”, a declarat primarul Morega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here