Primăria Ţînţăreni caută secretar

126

primaria tantareniAgenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) organizează luna viitoare concurs pentru ocuparea postului de secretar al Primăriei Ţînţăreni. Concursul pentru ocuparea funcţiei vacante de secretar al Primăriei Tînţăreni se organizează la sediul din Bucureşti al ANFP.

Astfel, pe 14 noiembrie, la ora 10:00, se va susţine proba suplimentară de testare a cunoştinţelor de operare PC. Proba suplimentară se evaluează cu calificativul „admis” sau „respins”. Pot participa la proba scrisă a concursului de recrutare numai candidaţii declaraţi admişi la proba suplimentară. Proba scrisă se va susţine în data de 15 noiembrie de la ora 10:00, iar interviul va avea loc pe 17 noiembrie, cu începere de la ora 14:00. Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării în Monitorul Oficial la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Condiţii de participare

Candidaţii pentru funcţia de secretar trebuie să îndeplinească mai multe condiţii printre care deţinerea de studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă în domeniul ştiinţelor juridice sau administrative, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice de minimum doi ani, deţinerea de cunoştinţe de operare pe calculator. În cazul în care la concursul organizat pentru ocuparea funcţiei publice de conducere de secretar al comunei nu se prezintă persoane care îndeplinesc condiţiile de studii superioare juridice sau administrative şi condiţia de vechime în specialitatea studiilor de minim doi ani, pot candida şi persoane care nu îndeplinesc aceste condiţii, în următoarea ordine: persoane care au studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în specialitate juridică sau administrativă; persoane care au studii universitare de licenţă, absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă, în altă specialitate; persoane care au studii medii, absolvite cu diplomă. Potrivit Mariei Vasilescu, edilul localităţii, funcţia de secretar la Primăria Ţînţăreni este deţinută în interimat de Cristian Ciobanu, aceasta ocupând postul de aproximativ doi ani de zile.

R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here