Primăria Târgu Jiu, disputată și la casele de pariuri. Pronostic pentru alegerile locale

1250

Cu doar un minim de 2 lei, neexistând și o sumă maximă, poți paria și îți poți încerca norocul pe cine va fi următorul primar al municipiului Târgu Jiu.

O casă de pariuri și jocuri de noroc ține pasul cu vremurile, mai precis cu alegerile locale. Astfel, a fost deschis un pariu în care sunt enumerați șase dintre cei nouă candidați la fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu. Împătimiții de pariuri pot miza pe următorii: Marcel Romanescu (PSD), Iulian Popescu (PNL), Corneliu Răducan Morega (ADU), Ionelia Priescu (AUR), Adrian Tudor (Partidul Verde), Gabriel Coica (SOS România).
Tot aceasta de mai sus este și ordinea cronologică în ceea ce privește cotele. Marcel Romanescu se dovește a fi cel mai plauzibil câștigător al unui nou mandat de primar la Târgu Jiu, având cota cea mai mică, respectiv de 1,35. La polul opus, cu cota cea mai mare, de 100, figurează Gabriel Coica. Altfel spus, dacă pariezi 10 lei pe candidatul PSD Marcel Romanescu, iar acesta va fi desemnat învingător la alegerile locale din 9 iunie, vei câștiga pe biletul tău suma de doar 13,50 lei. Deoarece restul candidaților înscriși la rubrica de ,,Politică” a casei de pariuri respective au șanse mici să prindă fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu, implicit cotele lor sunt mai mari. La un calcul simplu, dacă pariezi 10 lei pe unul dintre cei de mai sus, câștigul tău posibil ar fi de: Iulian Popescu – 28 lei, Corneliu Răducan Morega – 150 lei, Ionelia Priescu – 300 lei, Adrian Tudor – 300 lei, Gabriel Coica – 1.000 lei.
Izabella Molnar

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here