Primăria Târgu-Jiu, dată în judecată de PDL Gorj

237

PDL Gorj a înregistrat la Tribunalul Gorj, miercuri, cererea de chemare în judecată a Primăriei Târgu-Jiu, în vederea suspendării dispoziţiei primarului Florin Cârciumaru, de interzicere în Piaţa Prefecturii a adunărilor publice.

PDL Gorj consideră abuziv ordinul emis de edilul municipiului în 2012, şi cere, în instanţă, suspendarea executării actului administrativ pe baza căruia cererea organizaţiei privind mitingul democrat-liberalilor din 27 martie de la Târgu-Jiu a fost respinsă de comisia care funcţionează la nivel de oraş.
PDL Gorj face tot posibilul să forţeze mâna autorităţilor municipale de a permite prezenţa în centrul oraşului a peste 1500 de participanţi. Se bazează de altfel pe faptul că, recent, mitingul FNME a fost aprobat în Piaţa Prefecturii, 200 de sindicalişti protestând în faţa Diviziei Miniere pentru refuzul administraţiei de a negocia contractul colectiv de muncă. Dan Vâlceanu, preşedintele PDL Gorj, a anunţat, recent, că se aşteaptă la refuzul autorităţilor municipale legat de miting, deoarece aceeaşi comisie i-a mai respins o cerere similară. Cum cele spuse de liderul PDL s-au adeverit, singura modalitate de a răzgândi comisia este procesul cu Primăria Târgu-Jiu pentru suspendarea executării actului administrativ. Tribunalul Gorj nu a stabilit încă un termen în procesul PDL vs. Primăria Târgu-Jiu.
A.Stoica

2 COMENTARII

  1. Pai ce cred PDL istii ca e orasul lor ? Asta e orasul lui nea’ Florin ca la adus de acasa de la Negomir . De la mamalui de acasa .Cu tot cu baligile de vaci .

  2. BRAVO VILCEANU, folosește si art. 16 din Constitutia României, legea este aceasi pt. Toti, daca alte mitinguri au fost aprobate, Circiumaru si primaria dau dovada de rea vointei in cazul mitingulii PDL.
    Am totuși un sfat si relativ la justiția din Gorj, este foarte partinica si Obedienta fata de cel cu influenta mai mare.
    Eu as ocoli Tg Jiul, mergi direct la Tribunalul București, eu așa am facut intr o problema de contencios., dupa o experiența de partinire de la jud. Tg Jiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here