Primăria Târgu-Jiu a stabilit programul ceremoniilor dedicate absolvenților

441

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a făcut ieri public programul ceremoniilor dedicate absolvenților claselor a VIII-a și a XII-a. Așa cum s-a anunțat încă de săptămâna trecută, acestea se vor desfășura în perioada 2-13 iunie, pe Stadionul Municipal.

”Absolvenții învățământului gimnazial, liceal și postliceal din Târgu Jiu vor fi premiați în cadrul unor ceremonii organizate, începând de săptămâna viitoare, la Stadionul Municipal. (…) Trebuie menționat faptul că vor fi respectate toate măsurile impuse de legislație în contextul pandemiei. Am luat legătura cu directorii unităților de învățământ, dar și cu reprezentanții instituțiilor care vor monitoriza evenimentele, în așa fel încât să nu existe niciun fel de probleme. Intenția noastră este aceea de a oferi tinerilor absolvenți posibilitatea de a participa la o ceremonie dedicată lor, de a rămâne cu o amintire frumoasă chiar și în aceste perioade dificile, când ne sunt impuse măsuri restrictive. În perioada 2-13 iunie, vor debuta aceste festivități respectând, bineînțeles, condițiile impuse de lege. Au fost stabilite toate detaliile, iar în cazul în care vremea va fi nefavorabilă, avem la dispoziție Sala Sporturilor, acolo unde pot fi mutate evenimentele, păstrând, totodată, numărul de spectatori impus de instituțiile abilitate”, a anunțat primarul Marcel Romanescu, printr-o postare pe Facebook.

Absolvenții de la Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”, Liceul Teologic și Liceul Energetic, primii pe listă
Potrivit programului prezentat de edilul din Târgu-Jiu, startul festivităților de premiere se va da miercuri, 2 iunie, când pe Stadionul Municipal vor fi sărbătoriți absolvenții claselor a XII-a de la Colegiul Tehnic ”General Gheorghe Magheru”, Liceul Teologic și Liceul Energetic. Pe 3 iunie va fi rândul celor de la Liceul cu Program Sportiv, Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu” și Colegiul Auto ”Traian Vuia”. Pe 6 iunie sunt programate ceremoniile dedicate absolvenților de la Colegiul Tehnic ”Ion Mincu” și Colegiul Tehnic Nr. 2, iar pe 7 iunie cele dedicate elevilor de la Colegiul Economic ”Virgil Madgearu” și Colegiul Tehnic ”Henri Coandă”. Urmează, pe 8 iunie, Colegiul Național ”Ecaterina Teodoroiu” și Liceul Tehnologic Bârsești, pe 9 iunie – Colegiul Național ”Spiru Haret” și pe 10 iunie – Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”. Ceremoniile dedicate absolvenților de gimnaziu vor debuta pe 11 iunie și sunt programate astfel: 11 iunie – Școala Gimnazială ”Gheorghe Tătărescu”, Școala Gimnazială ”Sfântul Nicolae”, Școala Gimnazială ”Voievod Litovoi” și Școala Gimnazială ”Ecaterina Teodoroiu”; 12 iunie – Școala Gimnazială ”Alexandru Ștefulescu”, Liceul cu Program Sportiv, Liceul Teologic, Colegiul Național ”Spiru Haret” și Liceul de Arte ”Constantin Brăiloiu”; 13 iunie – Colegiul Național ”Tudor Vladimirescu”, Școala Gimnazială ”Pompiliu Marcea”, Școala Gimnazială ”Constantin Săvoiu” și Școala Gimnazială ”Constantin Brâncuși”.
ROXANA LUPU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here