Primăria Târgu-Jiu a primit 56.000 de la comercianţii de mărţişoare

117

Comerţul cu mărţişoare a adus, în acest an, venituri destul de bune pentru comercianţi, dar şi pentru Primăria Municipiului Târgu-Jiu, care a încasat 56.000 de lei din închirierea spaţiilor de vânzare a acestor produse. Zeci de comercianţi şi-au expus mărfurile în centrul municipiului nostru, în perioada de final al lunii februarie şi începutul lui martie.

În acest an, numai în centrul municipiului Târgu-Jiu, autorităţile au predat 70 de amplasamente la comercianţii de mărţişoare la care s-au adăugat cele pentru comercianţii de flori. Deşi vremea nu a fost tocmai benefică pentru comerţul în aer liber, patronii care au închiriat spaţii au înfruntat condiţiile meteorologice, iar profitul nu a întârziat să apară. Şi pentru autorităţile locale a fost avantajoasă această activitate, încasându-se 56.000 lei din închirierea spaţiilor de vânzare a mărţişoarelor, florilor şi altor cadouri. „Până în prezent am strâns 56.000 de lei de la comercianţii de pe centru. Suma va creşte în perioada următoare pentru că vor începe să-şi expună marfa comercianţii care vin în centru pentru ziua de 8 martie”, a confirmat Ramona Evulescu, purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu-Jiu.
În următoarele zile, în centrul municipiului Târgu-Jiu se vor instala comercianţii de flori şi alte produse pentru Ziua Femeii. Taxa percepută de Primăria Municipiului Târgu-Jiu este de 9 lei pe metru pătrat pe zi.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here