Primăria Scoarţa, dotată cu un Logan pe implicarea lui Weber

262

Mihai Weber, deputat de Gorj pe Colegiul 2, continuă să-şi ţină promisiunile făcute. În urmă cu câteva zile, datorită implicării sale, la Primăria Scoarţa a ajuns un Logan; este vorba despre un autoturism de la Parlament, care a fost folosit de un deputat. Reprezentanţii administraţiei publice locale din Scoarţa se declară mulţumiţi de implicarea lui Mihai Weber şi de faptul că acesta menţine în permanenţă legătura cu aleşii locali, pentru a rezolva cât mai multe dintre problemele cetăţenilor.

Mulţi dintre parlamentari se laudă cu lucruri mărunte, sau cu promisiuni. Pentru Mihai Weber, deputat de Gorj pe Colegiul 2, faptele vorbesc de la sine. Toate promisiunile sale s-au înfăptuit şi Weber nu se opreşte aici. În comuna Scoarţa, spre exemplu, implicarea acestui deputat este mai mult decât vizibilă. După ce a făcut demersuri pentru a obţine fonduri în vederea modernizării centralelor termice ale şcolilor din localitate, în toamna anului trecut, în urmă cu câteva zile a devenit realitate o altă promisiune a sa: Primăria Scoarţa a primit un autoturism. „Într-adevăr, deputatul Mihai Weber pune accent pe fapt, nu doar pe vorbe. Aşa cum a promis, ne-a ajutat să facem rost de o maşină. Noi aveam o Dacie Papuc veche, iar prin implicarea domnului Weber am primit un Logan; este un autoturism care a fost utilizat de un deputat, dar care funcţionează bine. Deja am făcut câteva deplasări cu el şi putem spune că suntem foarte mulţumiţi”, a declarat Ion Stamatoiu, viceprimarul comunei Scoarţa.
Reprezentanţii administraţiei publice locale din Scoarţa spun că Weber a fost prezent de mai multe ori în comună şi, de două ori pe săptămână ia legătura telefonic cu autorităţile. Mihai Weber este la primul mandat de deputat şi, până în prezent, dă dovadă de implicare, demonstrând că a meritat voturile pe care cetăţenii i le-au acordat în campania electorală.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here