Primăria Peştişani inaugurează noua Sală a Sporturilor!

367

Picture 046Vorba înţeleptului grafician şi campion de şah al comunei Peştişani, Gogă Nicolcioiu – Nixon: „Veniţi să vedeţi o comună în acte, un oraş în fapte!” Graţie inspiraţiei edililor Florin Pavel, primar, şi Nicolae Nicolcioiu, viceprimar, la Peştişani se inaugurează sâmbătă, de la ora 10, minunata Sala Sporturilor, pe care o vedeţi în fotografia alăturată.

În cursul zilei de ieri, la prima oră, primarul comunei Peştişani, ing. Florin Pavel, împreună cu profesorul de educaţie fizică Ionel Nistorescu inspectau construcţia care este finalizată. Mai rămăseseră de amenajat aleile împrejmuitoare şi încă se lucra de zor. Pentru ca sâmbătă totul să arate splendid. Nu am îndrăznit să intrăm în interiorul sălii de sport spre a nu deranja, rămânând ca în „Gorjeanul” de luni să că deconspirăm toate secretele şi frumuseţile Sălii Sporturilor de la Peştişani.

Picture 043De acum încolo, aici se vor putea organiza meciuri de fotbal în sală, de handbal, de volei şi de baschet. În plus, pe timp neprielnic îşi va putea ţine antrenamentele fizico-tactice echipa de fotbal Ştiinţa Peştişani, promovată în această vară în Divizia D. Cel puţin aşa ne-a mărturisit Bibu Purec, antrenorul care a izbutit performanţa promovării tinerei echipe din campionatul judeţean în Divizia D. Acţiune la care s-a bucurat de întregul sprijin al primarului Florin Pavel şi al lui Alin Fuiorea, director al serviciilor comunale din primăria Peştişani, el însuşi fost fotbalist la echipa Ştiinţa Peştişani. Evident, tinerii fotbalişti ai Ştiinţei vor fi normal, prezenţi, la manifestarea anunţată, după ce prin luna iunie au sărbătorit ca o mare echipă promovarea la Pensiunea din Gureni a viceprimarului Nicolae Nicolcioiu. Şi totuşi, o mică indiscreţie. Ne permitem să anunţăm că inaugurarea Sălii Sporturilor din Peştişani se va face în prezenţa cremei intelectualităţii din comună, a cadrelor didactice şi a vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Radu Angheloiu. Ca o mică observaţie, primarul Florin Pavel este liberal ca şi domnul Radu Angheloiu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean. Şi ce-i cu asta? Nimic. E foarte bine că, spre deosebire de primarii dinainte – Dumitru Tabacu şi Petre Ciolacu – care-au început un Cămin Cultural la Peştişani şi nu l-au terminat, rămânând la roşu, cum se vede şi din fotografia alăturată, primarul Florin Pavel a început o Sală a Sporturilor şi chiar a finalizat-o. Bravo lui.

Ion PREDOŞANU

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here