Primăria Padeş angajează poliţist local

278

Primăria comunei Padeș organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei publice de execuție vacante, de poliţist local, clasa I, grad profesional asistent. Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile generale prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici (r2), cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă, sau echivalentă; vechime în muncă – un an; permis de conducere categoria B; curs agent securitate; aviz medical cu menţiunea “Apt” pentru funcţia publică de execuţie de poliţist local, obţinut în urma examenului medical de medicina muncii; aviz psihologic obţinut în vederea angajării în care sunt precizate următoarele concluzii: apt psihologic pentru poliţist local. Avizele sunt necesare la numirea în funcţia publică, iar candidaţii care nu le obţin nu vor fi numiţi în funcţia publică, acestea fiind condiţii eliminatorii. O altă condiţie eliminatorie este şi pregătirea fizică.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 1 octombrie 2015, ora 10.00 – proba sportivă; 2 octombrie 2015, ora 10.00 – proba scrisă; 5 octombrie 2015, ora 10.00 – proba interviu. Dosarele de înscriere la concurs trebuie să conţină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute de art. 49, alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 611/2008 şi se vor depune în termen de 20 zile de la publicarea anunţului.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here