Primăria din Roşia de Amaradia, loc de afişaj pentru PD-L

346

afise electoralePDL-ul, iubit nevoie mare la Roşia de Amaradia. Atât de mult încât afişe electorale cu Băsescu tronează în curtea primăriei, lipite peste tot. Întrebat despre acest lucru, primarul comunei, Liviu Cotojman, face pe

neştiutorul şi spune că nu este vina sa faptul că Băse este atât de iubit în comună şi că, deşi este “portocaliu”, nu face lobby pentru actualul preşedinte.

Panourile de afişaj sunt locurile cele mai indicate pentru postarea afişelor cu mesaje electorale, iar în incinta instituţiilor publice astfel de afişaje sunt interzise prin lege. Acest lucru, însă, nu l-a afise electorale (3)împiedicat pe primarul comunei Roşia de Amaradia să tolereze astfel de afişe în curtea Primăriei. Culoarea portocalie, omniprezentă, nu îl deranja pe primar, care, însă, parcă a văzut negru în faţa ochilor când a fost întrebat de ce permite astfel de afişaje ilegale. “Dacă este Băsescu iubit aici eu ce să fac? Nu le-am lipit eu, dar nici nu le dau jos, pentru că este ilegal. Eu fac administraţie, nu politică”, a declarat Cotojman, refuzând însă, cu înverşunare, să dea dispoziţie pentru dezlipirea afişele partidului din care face parte.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here