Primăria caută șef pentru centrul de servicii sociale

1166

Primăria Comunei Jupâneşti a scos din nou la concurs trei posturi vacante la Centrul Multifuncțional de Servicii Sociale care funcționează în satul Vierșani.
Posturile de șef centru, psiholog practicant și instructor de educație sunt pe perioadă nedeterminată.
Cei care vor să conducă centrul social trebuie să aibă studii superioare în domeniul psihologie, asistență socială și sociologie, cu vechime de minimum 2 ani în domeniul serviciilor sociale. Se pot înscrie la concurs și absolvenții învățământului superior în domeniul juridic, medical, economic și al științelor administrative, cu experiență de cel puțin 5 ani în domeniul serviciilor sociale.
Pentru postul de psiholog practicant se cer studii superioare absolvite cu diplomă de licență în domeniul psihologiei, aviz de exercitare a profesiei de psiholog, eliberat de Colegiul Psihologilor, vechime în specialitatea studiilor – 1 an.
În schimb, postul de instructor de educație necesită diplomă de bacalaureat în domeniul pedagogic, specializarea educator, sau studii superioare absolvite cu diplomă de licență cu modul pedagogic. Și în acest caz se cere vechime în specialitatea studiilor de cel puțin 1 an.
Concursul se va organiza conform calendarului următor: 28 ianuarie, ora 10.00: proba scrisă și 02 februarie, ora 10.00: proba interviu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here