Primăria Bolboşi are datorii de 16 miliarde către furnizori

140

Edilul şef al Primăriei Bolboşi, Gheorghe Bilea, spune că se confruntă cu probleme foarte mari în instituţia publică pe care o conduce din iulie. După spusele primarului, primăria are datorii de 16 miliarde către furnizori. Alături de datorii la Bolboşi mai este o problemă foarte importantă, cea cu apa.

Primarul Gheorghe Bilea spune că în momentul de faţă este într-un impas datorită datoriilor foarte mari pe care le are primăria. “Primăria are datorii de peste 16 miliarde de lei vechi către furnizori. Mă îngrijorează situaţia financiară, conturile ne sunt blocate din luna aprilie. Nu putem iniţia proiecte, nu putem finaliza nimic, este o situaţie foarte grea”, a declarat edilul PDL.

Stare de alertă din cauza secetei
Gorjul a intrat de două zile sub incidenţa Codului Portocaliu de caniculă. Şi la Bolboşi s-a instituit stare de alertă, dar 3 sate au rămas fără apă. În Bolboasa, Bălăceşti şi Micloşu 51 de fântâni au secat, localnicii acestora rămânând fără apă. “În fiecare an pe timp de secetă ne confruntăm cu aceiaşi problemă, şi din cauza faptului că sunt sate pe deal, acestea rămân fără apă. Oamenii se descurcă cum pot, fiecare cu mijloacele pe care le are în dotare, îşi cară apă pentru familii din satele apropiate din vale”, a mai precizat primarul localităţii.
ANDRADA BĂRĂITARU
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here