Primar pentru o zi. Tineri din Motru, interesați de administrație

1708

Nu mai puțin de 19 tineri au răspuns provocării lansate de primarul din Motru, Cosmin Morega. Ei vor fi primari pentru o zi, iar activitatea de la primărie o vor începe chiar de luni, 1 februarie. Nouăsprezece motreni, cu vârsta cuprinsă între 17 și 26 ani, sunt interesați să vadă cum merg lucrurile în administrația locală.
„De la 1 februarie, tinerii vor fi prezenți pe rând, timp de 1 zi, alături de primarul municipiului Motru, la toate activitățile administrative, politice din acea zi. Practic, începând cu ora 8.00 și până la 16.00-20.00, în funcție de programul zilei, vor participa activ la activitățile din acea zi. Fiecare participant va fi apelat telefonic pentru confirmarea participării. În cazul în care sunt participanți care s-au înscris și nu se regăsesc, vă rugăm să lăsați un mesaj pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Motru”, anunță primăria.
Primarul Cosmin Morega vrea ca tot mai mulți tineri să facă pasul spre administrație sau politică.
„Mulțumesc tinerilor care s-au înscris la această provocare. Sper ca după această perioadă, cât mai mulți tineri să facă un pas curajos spre administrația publică, politică, pentru ca împreună să putem schimba mentalități, mod de lucru și să punem în practică ideile lor îndrăznețe și de multe ori benefice”, a transmis edilul.
I.I.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here