Primar: Ne așteaptă o muncă titanică

1047

Persoanele în vârstă de peste 65 de ani, care nu au susținători, trebuie să primească sprijin din partea autorităților locale, potrivit ultimei ordonanțe militare. Mai mult, autoritățile locale vor fi nevoite să întocmească o statistică clară a tuturor acestor persoane.
Primarul din Motru, Gigel Jianu, spune că la nivelul primăriei a fost constituită o comisie pentru identificarea și luarea în evidență a acestor persoane. Membrii comisiei vor lua legătura cu fiecare bătrân în parte și vor stabili nevoile și modul în care aceștia vor fi ajutați.
„Ne așteaptă o muncă titanică, ținând cont că, în evidențe, avem în jur de 3.000 de persoane cu vârsta peste 65 de ani, dar, pentru ei, nici un efort nu este prea mare. Trecem printr-o perioadă foarte grea, dar, cu calm și înțelegere, vom reuși s-o depășim cu bine! Vă rog să respectați recomandările autorităților, să stați în casă și să evitați contactul direct cu alte persoane, pentru a putea întrerupe, cât putem de mult, lanțul propagării acestui virus”, a transmis primarul Gigel Jianu.
În plus, persoanele care au nevoi urgente pot apela numărul de telefon 0253/410.560, în fiecare zi de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-23.00, iar un funcționar public va prelua și rezolva problemele, mai anunță autoritățile locale.
I.IRINOIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here