Primar la chef, în timpul serviciului! Edilul nu a ratat petrecerea de ieșire la pensie a secretarei Școlii Andreești

3746

Primarul liberal de Vladimir, Ion Ianăși, a plecat, vineri, din timpul serviciului de la primărie, pentru a participa la un chef organizat la un local din Târgu-Cărbunești. Petrecerea, care a fost organizată, la ora 13.00, s-a bucurat astfel nu numai de prezența edilului liberal, ci și de cea a soției acestuia, dar și a unei subalterne a primarului din instituția publică.

Edilul inculpat Ion Ianăși, alături de soție și de subalterna Steluța Benegui au participat, vineri după-amiază, la petrecerea Elenei Tătaru, proaspăt pensionată din funcția de secretară a Școlii Andreești. Organizatoarea chefului s-a pozat cu oaspeții, chiar dacă ora la care s-a desfășurat evenimentul era una în care o parte dintre petrecăreți trebuiau să fie la muncă. Aceasta nu este singura aroganță a edilului local care își dedică timpul aferent serviciului pentru alte treburi decât cele legate de problemele comunității. În localitate, investițiile la drumuri sunt prost făcute ori deloc, iar gunoaiele sunt aruncate la voia întâmplării. Deoarece liberalul a obținut al doilea mandat la o diferență de douăzeci și un pic de voturi, Ion Ianăși are timp berechet patru ani să acorde atenție și acestor probleme numeroase din comunitate.
A.STOICA

1 COMENTARIU

  1. Romanii sunt fruntasi la mese intinse si chiolhanuri prin instituțiile statului. Aceste practici înapoiate aduna tot felul de pupincuristi, de fripturiști in timpul programului de lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here