Primar din Gorj, mesaj de ziua lui Ceaușescu: Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o!

569

Robert Păiuși, primarul comunei Stejari, aflat la cel de-al doilea mandat, a transmis marți, un mesaj, de ziua fostului dictator Nicolae Ceaușescu.
„Azi de ziua dumneavoastră, vreau să vă mulțumesc pentru țara pe care ați construit-o și pentru puterea economică pe care ne-ați lăsat-o. Păcat că proștii de după dumneavoastră, ne-au vândut miei de Paște, iar ei s-au vândut mai rău decât femeile ușoare…, nici măcar ca și cele de lux, ca ultimele cârpe. Țara de azi mai este doar umbra țării pe care ați lăsat-o… Nu știu dacă ultimele cuvinte ale tovarășului se vor adeveri: «Istoria mă va răzbuna!» deoarece nu mai avem școală azi, nu mai avem istorici, avem Vulpița și Viorel, nu mai avem multe lucruri, nici conducătorii care să își iubească țara, poporul, acum mimează de 1 Decembrie, pe 24 Ianuarie în iubitori de țară, iar majoritatea din ei sunt habarniști ai Istoriei Române…!!!”, a postat Păiuși.
Tânărul primar PSD este un nostalgic al regimului comunist, chiar dacă avea doar 3 ani atunci când Ceaușescu a fost împușcat.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here