Primar din Dolj, în stare de șoc după moartea angajatului CEO

355

Vestea morții lui Gheorghe Dragomir a venit ca un trăsnet pentru localnicii din comuna Argetoaia, din județul Dolj, în care bărbatul de 52 de ani locuia cu soția sa. Fiica acestuia este profesoară, iar fiul său se află în străinătate. Angajatul Complexului Energetic Oltenia a decedat în urma unui accident de muncă produs în această dimineață, la Sucursala Electrocentrale Turceni. Anunțul a venit ca un șoc și pentru primarul Lucian Vânătoru. ”Era un cetățean de vază al comunei. Are doi copii, fata este profesoară, în Craiova, băiatul este în străinătate. Soția locuiește în comună. A fost anunțată. Acesta lucra de mult la CEO, făcea naveta. Era un om gospodar, un om foarte citit, muncitor și în viața de zi cu zi, acasă, dar Dumnezeu, nemilos, asta este. M-a șocat și pe mine vestea”, a declarat pentru Gorjeanul, Lucian Vânătoru, primarul comunei Argetoaia. Salariatul CEO a murit pe loc. ”A fost găsit decedat, cu un traumatism cranio cerebral grav, cu leziuni incompatibile cu viața”, a spus Florentina Motea, directorul medical al SJA Gorj.

Un alt bărbat de 44 de ani, angajat al CEO, se află în stare gravă, în urma accidentului de muncă. Scutul unui motor electric, pe care îl reparau, s-ar fi prăbușit peste ei.

”În timp ce o echipă formată din patru muncitori efectua reparații la un motor de mare tonaj, din Sala Mașini a termocentralei, un motor lagăr de înlocuire a căzut pe un bărbat de 52 de ani, din comuna Argetoaia, județul Dolj. Acesta a decedat. Un alt bărbat a fost rănit, în aceleași circumstanțe. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă și nerespectarea normelor de securitate și sănătate în muncă”, au precizat polițiștii.  (L.F.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here