Prima reacție a tinerei pentru care s-ar fi sinucis elevul de la Magheru: ANUNȚ ȘOCANT

252

Acuzată de apropiații liceanului că ar fi vinovată de decesul lui Albert, prietena acestuia a făcut primele declarații în acest caz. ”Dumnezeu să îl ierte.. Nimeni nu o să știe în veci adevărul, nici tu, nici nimeni, eu și el și nu mă acuza, dacă nu știi …. Nu ai idee cât de mult sufăr și îl iubesc. Aruncați toți cu vorbe, dar nu știe nimeni, poate când nu o să mai fiu eu, atunci se va afla adevărul, pentru că îl voi lăsa eu, dar până atunci nu, pentru că așa mi-a cerut.  Să știm doar noi! Nu ai cum să înțelegi”, a postat tânăra, pe o rețea de socializare.

Alberto, tânărul din comuna Arcani, care și-a luat viața la 17 ani, a fost elev al Colegiului Tehnic Gheorghe Magheru. Unul dintre colegii săi a postat un mesaj emoționant pe o rețea de socializare. Apropiații liceanului susțin că ar fi recurs la sinucidere din dragoste. Vezi aici mesajul!

Poliția a deschis o anchetă în acest caz. ”S-a întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă (moarte suspectă), pentru a se stabili împrejurările în care s-a produs incidentul”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj. Adolescentul a fost găsit spânzurat de un copac, sâmbătă, într-o pădure din Arcani. Descoperirea a fost făcută de către tatăl său. (L. F.)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here